Πρόκριση με τεσσάρα για την Μπαρτσελόνα (2-4) – Αποκλείστηκε η Ντόρτμουντ (2-2, vids)

Πρόκριση με τεσσάρα για την Μπαρτσελόνα (2-4) – Αποκλείστηκε η Ντόρτμουντ (2-2, vids)

Η Μπαρτσελόνα επικράτησε 4-2 εκτός έδρας της Νάπολι και προκρίθηκε πανηγυρικά στη φάση των «16» του Europa League - Εκτός Ευρώπης έμεινε η Ντόρτμουντ μετά το 2-2 με τη Ρέιντζερς.

Μπαρτσελόνα και Νάπολι είχαν έρθει ισόπαλες (1-1) στο πρώτο μεταξύ τους ματς στο «Καμπ Νου» για τη φάση των «32» του Europa League, με τους Καταλανούς να παίρνουν επιβλητική νίκη στον επαναληπτικό του «Ντιέγκο Μαραντόνα» (2-4) και να προκρίνονται πανηγυρικά στους «16» της διοργάνωσης.

Η ομάδα του Τσάβι ξεκίνησε με το… πόδι στο γκάζι, αφού στο 8′ ο Ζόρντι Άλμπα άνοιξε το σκορ και 4 λεπτά αργότερα ο Ντε Γιονγκ με φανταστικό πλασέ σημείωσε το 0-2 για την Μπαρτσελόνα.

Ο Ινσίνιε μείωσε προσωρινά στο 23′ με εκτέλεση πέναλτι, αλλά ο Πικέ στο 45′ επανέφερε την τάξη, κάνοντας το 1-3. Στο δεύτερο μέρος ο ρυθμός έπεσε, με τον Ομπαμεγιάνγκ να σκοράρει στο 59′ για το 1-4, ενώ ο Πολιτάνο στο 87′ διαμόρφωσε το τελικό 2-4.

Ρέιντζερς – Ντόρτμουντ 2-2

Εκτός Ευρώπης έμεινε η Ντόρτμουντ, η οποία ήρθε ισόπαλη (2-2) με τη Ρέιντζερς στη Σκωτία και σε συνδυασμό με την ήττα με 4-2 στο πρώτο ματς, αποκλείστηκε από το Europa League.

Οι γηπεδούχοι πήραν το προβάδισμα χάρη σε εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ταβερνιέ στο 22′, αλλά οι Βεσφταλοί ανέτρεψαν το σκορ, με τον Μπέλιγχαμ να ισοφαρίζει στο 31′ και τον Μάλεν στο 42′ να σημειώνει το 1-2.

Ο Ταβερνιέ σκόραρε ξανά στο 57′ και έφερε το ματς στα ίσα στο για τη Ρέιντζερς, η οποία πήρε σπουδαία πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα των ρεβάνς της φάσης των «32» του Europa League:

Μπέτις – Ζενίτ 0-0

Μπράγκα – Σέριφ 2-0 (Το ματς βρίσκεται στην παράταση)

Νάπολι – Μπαρτσελόνα 2-4

Ρέιντζερς – Ντόρτμουντ 2-2

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ