Πόρτο – Λιόν 0-1: Μοιραίος στο ντεμπούτο του ο Σεμέδο…

Πόρτο – Λιόν 0-1: Μοιραίος στο ντεμπούτο του ο Σεμέδο…

Ο Ρούμπεν Σεμέδο έκανε ντεμπούτο με την Πόρτο, αλλά μία δική του αδράνεια χάρισε τη νίκη με 1-0 στη Λιόν μέσα στο «Ντραγκάο» και παράλληλα το προβάδισμα πρόκρισης για τους Γάλλους στα προημιτελικά του Europa League.

Ασχημο ντεμπούτο για τον Ρούμπεν Σεμέδο και ήττα της Πόρτο από τη Λιόν! Ο Πορτογάλος αμυντικός που έχει παραχωρηθεί δανεικός από τον Ολυμπιακό, πέρασε στο ματς στο 46ο λεπτό κι έκανε γκάφα στο γκολ του Πακετά ο οποίος σκόραρε και με το 1-0 έδωσε μεγάλο προβάδισμα πρόκρισης στους Γάλλους για τα προημιτελικά του Europa League.

Το ματς είχε αρκετές ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο, με τη Λιόν να είναι αυτή που απείλησε πρώτη όταν στο 10ο λεπτό ο Ντιόγκο Κόστα απέκρουσε εντυπωσιακά την κεφαλιά του Ντεμπελέ ενώ στην κόντρα ο Βιτίνια επιχείρησε να κρεμάσει τον Λόπες που έδιωξε με τα ακροδάχτυλα. Ουρίμπε και Πεπέ είχαν δύο καλές στιγμές για τους «Δράκους» μέχρι το φινάλε του ημιχρόνου, αλλά το 0-0 δεν άλλαξε.

Με το ξεκίνημα του δεύτερου μέρους πέρασε ο Σεμέδο στο ματς, στη θέση του Πέπε που είχε συγκρουστεί από τα πρώτα δευτερόλεπτα του ματς με τον Πακετά και δεν μπόρεσε τελικά να βγάλει όλο το παιχνίδι. Αφού ο Ντεμπελέ σπατάλησε δύο πολύ μεγάλες ευκαιρίες για τη Λιόν, το γκολ ήρθε στο 59′ με τη συνδρομή του Σεμέδο.

Ο Εκαμπί σέντραρε από αριστερά, ο Ντεμπελέ τον οποίο κάλυπτε ο Πορτογάλος στόπερ άφησε για τον Πακετά κι εκείνος πλάσαρε για το 0-1. Στο 63’ η Πόρτο κέρδισε πέναλτι σε χέρι του Πακετά αλλά μετά από εξέταση του VAR η απόφαση άλλαξε και δόθηκε οφσάιντ. Στο 83′ ο Μαρτίνς απείλησε με ένα ωραίο σουτ και στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Εμπεμπά σκόραρε, αλλά το γκολ ακυρώθηκε σωστά για οφσάιντ.

Πόρτο: Ντιόγκο Κόστα, Εμπεμπά, Ζοάο Μάριο (79’ Βιέιρα), Ζαϊντού, Πέπε (46’ Σεμέδο), Βιτίνια, Ουρίμπε, Οτάβιο (88’ Φρανσίσκο Κονσείσάο), Πεπέ, Εβάνιλσον (72’ Τόνι Μαρτίνες), Ταρεμί (79’ Γκαλένο)

Λίον: Λόπες, Μέντες, Ντιμπουά (82’ Γκούστο), Λουκεμπά, Έμερσον, Φεβρ (80’ Αουάρ), Εντομπελέ, Κακερέ, Τοκό Εκαμπί, Ντεμπελέ, Πακετά

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ