Ξύλο σώμα με σώμα οπαδών του Ερυθρού Αστέρα με της Ρέιντζερς (vid)

Ξύλο σώμα με σώμα οπαδών του Ερυθρού Αστέρα με της Ρέιντζερς (vid)

Σοκαριστικό βίντεο από το Βελιγράδι, με τους οπαδούς του Ερυθρού Αστέρα να στήνουν ενέδρα στους αντίστοιχους της Ρέιντζερς και να τους κάνουν άγριο ντου!

Σκηνές σοκ στο Βελιγράδι, λίγες ώρες πριν από την αναμέτρηση ανάμεσα στον Ερυθρό Αστέρα και την Ρέιντζερς για τη φάση των «16» του Europa League.

Μπορεί η ομάδα της Σκωτίας να έχει κάνει καταλυτικό βήμα και να έχει ουσιαστικά «κλειδώσει» την παρουσία της στα προημιτελικά της διοργάνωσης, μετά το 3-0 του πρώτου αγώνα, ωστόσο αυτό δεν πτόησε τους οπαδούς της ομάδας να ταξιδέψουν στη Σερβία για τη ρεβάνς.

Οι οπαδοί του Ερυθρού Αστέρα ωστόσο φαίνεται πως δεν ήθελαν τους αντίστοιχους της Ρέιντζερς στην πόλη τους. Οι Σέρβοι περίμεναν τους φιλάθλους της Ρέιντζερς έξω από το ξενοδοχείο που διαμένουν οι Σκωτσέζοι, οι οποίοι δέχτηκαν επίθεση αργά το βράδυ της Τετάρτης.

Οι οπαδοί του Ερυθρού έστησαν ενέδρα στους φιλάθλους της Ρέιντζερς και τους έκαναν άγριο ντου, με έναν Σκωτσέζο οπαδό να τραβάει σε βίντεο όλο το σκηνικό από το μπαλκόνι του δωματίου του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ