Ξεχωρίζει το Λειψία – Αταλάντα, με την Άιντραχτ η Μπαρτσελόνα για μια θέση στους «4» , αναλυτικά όλο το «δέντρο» μέχρι τη Σεβίλλη (pic)

Ξεχωρίζει το Λειψία – Αταλάντα, με την Άιντραχτ η Μπαρτσελόνα για μια θέση στους «4» , αναλυτικά όλο το «δέντρο» μέχρι τη Σεβίλλη (pic)

Δείτε όλα τα ζευγάρια των προημιτελικών του Europa League αλλά και το αναλυτικό «δέντρο» μέχρι τον τελικό της Σεβίλλης.

Το εμπόδιο της Άιντραχτ Φρανκφούρτης θα χρειαστεί να ξεπεράσει η Μπαρτσελόνα για να περάσει στα ημιτελικά του Europa League και να συνεχίσει το ταξίδι της μέχρι τον τελικό της Σεβίλλης στις 18/5. Οι «μπλαουγκράνα» θα αντιμετωπίσουν τη γερμανική ομάδα στα προημιτελικά, με στόχο μια θέση τους «4» του θεσμού.

Μεγάλο το ενδιαφέρον στο ζευγάρι Λειψία – Αταλάντα το οποίο μοιάζει και το πιο δυνατό από όλα. Με τη Λιόν η φοβερή και τρομερή Γουέστ Χαμ του Ντέιβιντ Μόγιες, Μπράγκα – Ρέιντζερς το άλλο ζευγάρι.

Ο νικητής του ζευγαριού Λειψία – Αταλάντα θα αντιμετωπίσει στα ημιτελικά τον νικητή του ζευγαριού Μπράγκα – Ρέιντζερς, ενώ ο νικητής του Άιντραχτ – Μπαρτσελόνα θα παίξει με τον αντίστοιχο του Γουέστ Χαμ – Λιόν.

Στις 7 Απριλίου τα πρώτα παιχνίδια, στις 14 του μήνα οι ρεβάνς. Στις 5 Μαϊου οι πρώτες αναμετρήσεις των ημιτελικών, στις 18 οι ρεβάνς.

Αναλυτικά όλα τα ζευγάρια:

Λειψία – Αταλάντα
Άιντραχτ Φρανκφούρτης – Μπαρτσελόνα
Γουέστ Χαμ – Λιόν
Μπράγκα – Ρέιντζερς

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ