Χαμός στη Βαρκελώνη από τους οπαδούς της Άιντραχτ – Πάνω 25.000 φίλαθλοι χωρίς εισιτήριο (vid)

Χαμός στη Βαρκελώνη από τους οπαδούς της Άιντραχτ – Πάνω 25.000 φίλαθλοι χωρίς εισιτήριο (vid)

Σχεδόν 25.000 Γερμανοί φίλαθλοι χωρίς εισιτήρια βρίσκονται στη Βαρκελώνη αυτή τη στιγμή, εν όψει της αναμέτρησης ανάμεσα στην Μπαρτσελόνα και την Άιντραχτ Φρανκφούρτης.

Αντίστροφα για ένα από πιο σημαντικά παιχνίδια της σύγχρονης ιστορίας τους μετράνε οι άνθρωποι της Άιντραχτ.

Οι «αετοί» θα αγωνιστούν απόψε στο «Καμπ Νόου» απέναντι στην Μπαρτσελόνα, έχοντας στο πλάι τους και περίπου 5.000 φιλάθλους, όπως γνωστοποίησε η ίδια η γερμανική ομάδα. Η σημαντικότητα του αγώνα ωστόσο, έκανε τους οπαδούς της Άιντραχτ να κάνουν ένα μεγάλο… ντου στη Βαρκελώνη.

Όπως αναφέρουν τα ισπανικά, αλλά και τα γερμανικά Μέσα, αυτή τη στιγμή βρίσκονται στην πρωτεύουσα της Καταλονίας σχεδόν 30.000 Γερμανοί οπαδοί! Τι σημαίνει αυτό; Πως οι 25.000 είναι στη χώρα χωρίς να έχουν εισιτήριο για τον μεγάλο αγώνα!

Φυσικά, αυτό έχει δημιουργήσει μεγάλα προβλήματα στην πόλη, αλλά και στις αρχές που καλούνται να διαχειριστούν μια αρκετά δύσκολη κατάσταση. Οι «τρελοί» οπαδοί της Άιντραχτ έχουν σηκώσει στο πόδι όλη τη Βαρκελώνη τα τελευταία 24ωρα, ενώ κάποιοι έδωσαν το «παρών» και σε αγώνα της Club Esportiu Europa με την Ουέσκα Β’ για την 3η κατηγορία!

Μένει να φανεί εάν θα βρεθεί κάποιο έξτρα εισιτήριο, καθώς όσο «τρελό» και αν ακούγεται, όλοι οι οπαδοί της Άιντραχτ έχουν ταξιδέψει στη Βαρκελώνη με στόχο να κλείσουν μια θέση στο «Καμπ Νόου» για τον ιστορικό αγώνα με την Μπαρτσελόνα, στο πλαίσιο της φάσης των «8» του Europa League.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ