Μάντισον: «Ο Φοφάνα κάνει νηστεία και πραγματοποίησε μια απίστευτη εμφάνιση»

Μάντισον: «Ο Φοφάνα κάνει νηστεία και πραγματοποίησε μια απίστευτη εμφάνιση»

Ο Τζέιμς Μάντισον αποθέωσε τον Γουέσλι Φοφάνα με αφορμή την εντυπωσιακή εμφάνιση που πραγματοποίησε στη ρεβάνς των προημιτελικμών του Europa League της Λέστερ με την Αϊντχόφεν.

Τα εύσημα στον αμυντικό της ομάδας, Γουέσλι Φοφάνα, απέδωσε ο Τζέιμς Μάντισον, με αφορμή την εντυπωσιακή εμφάνιση που πραγματοποίησε στη ρεβάνς των προημιτελικμών του Europa League με την Αϊντχόφεν, ενώ βρισκόταν σε περίοδο νηστείας (Ραμαζάνι).

Μετά τον πρώτο μεταξύ τους αγώνα χωρίς γκολ, ο Μάντισον και ο Ρικάρντο Περέιρα σκόραραν χθες (14/04) στην έδρα της PSV οδηγώντας τις «αλεπούδες» στη νίκη με 2-1 και στην πρόκριση στους ημιτελικούς του Europa Conference League.

Με αυτό τον τρόπο η Λέστερ έφτασε στον πρώτο της ευρωπαϊκό ημιτελικό, όπου θα δώσει μάχη με την Ρόμα για μία θέση στον τελικό της διοργάνωσης.

Ο 21χρονος, Φοφάνα, ο οποίος πρόσφατα επέστρεψε από σοβαρό τραυματισμό στο πόδι, ήταν εξαιρετικός στα αμυντικά του καθήκοντα μη επιτρέποντας στην ολλανδική ομάδα να σκοράρει για δεύτερη φορά στην επανάληψη.

«Η ομαδικότητα των παικτών είναι απίστευτη», δήλωσε ο σκόρερ της ισοφάρισης της Λέστερ, Τζέιμς Μάντισον και συνέχισε: «Για παράδειγμα, ο Γουέσλι Φοφάνα, βρίσκεται σε νηστεία, δεν τρώει, δεν πίνει τίποτα όλη μέρα και κάνει μία απίστευτη εμφάνιση. Σταμάτησε όλες τις αντεπιθέσεις κάνοντας σπριντ. Αυτό αποτελεί την επιτομή του τι είμαστε όσον αφορά το θάρρος.»

Ο προπονητής της Λέστερ Μπρένταν Ρότζερς ήταν ευχαριστημένος από την «απάντηση» που έδωσαν οι παίκτες του στο δεύτερο ημίχρονο: «Είμαστε μια νεανική ομάδα όσον αφορά το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο.

Ήρθαμε στην έδρα της Αϊντχόφεν, ομάδας με μεγάλη ευρωπαϊκή εμπειρία και κατάκτηση Ευρωπαϊκού Κυπέλλου το 1988. Είμαστε τόσο νέοι σ΄ αυτό, αλλά τα καταφέραμε» ανέφερε ο τεχνικός της αγγλικής ομάδας.

«Αυτές είναι μεγάλες εμπειρίες για εμάς, δείξαμε μεγάλη προσωπικότητα και είμαι πολύ χαρούμενος για τους παίκτες και είναι ο πρώτος ημιτελικός στην ιστορία μας», πρόσθεσε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ