Europa League : Χάθηκε η μπάλα (vids)

Europa League : Χάθηκε η μπάλα (vids)

Ούτε ένα, ούτε δύο, αλλά 14 τέρματα σημειώθηκαν στα τέσσερα ματς της προημιτελικής φάσης του Europa League που έγιναν το βράδυ της Πέμπτης (5/4).

Το Europa League μπορεί να μην έχει ούτε την αίγλη, αλλά ούτε τα ονόματα του Champions League, αλλά έχει ματς που είναι πλούσια σε γκολ και θέαμα.

Κάτι που επιβεβαιώθηκε γι’ ακόμη μία βραδιά. Πιο συγκεκριμένα, στα πρώτα ματς της προημιτελικής φάσης που έγιναν την Πέμπτη (5/4) παραλίγο να χάσουμε το μέτρημα, αφού σε μόλις τέσσερις αναμετρήσεις σημειώθηκαν 14 γκολ!

Τα περισσότερα μπήκαν στην αναμέτρηση της Λάτσιο με τη Σάλτσμπουργκ με τους Ιταλούς να παίρνουν τη νίκη με σκορ 4-2, ενώ τα λιγότερα τα είδαμε στο παιχνίδι της Λειψίας με τη Μαρσέιγ με τους Γερμανούς να επικρατούν με 1-0.

Πολύ καλό παιχνίδι έγινε και στο Έμιρεϊτς με την Άρσεναλ να σκοράρει τέσσερις φορές απέναντι στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας με τους παίκτες του Αρσέν Βενγκέρ να χάνουν κλασικές ευκαιρίες γι’ άλλα τόσα! Βέβαια, δεν θα πρέπει να ξεχνάμε και την αναμέτρηση ανάμεσα στις Ατλέτικο Μαδρίτης και Σπόρτινγκ Λισαβόνας. Εκεί όπου σημειώθηκε το πιο γρήγορο τέρμα της βραδιάς από τον Κόκε στο 30ο δευτερόλεπτο με τους Ροχιμπλάνκος να επικρατούν με σκορ 2-0.

Λάτσιο- Σάλτσμπουργκ 4-2

 

Άρσεναλ – ΤΣΣΚΑ Μόσχας 4-1

 

Ατλέτικο Μαδρίτης – Σπόρτινγκ Λισαβόνας 2-0

 

Λειψία- Μαρσέιγ 1-0

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ