Τριάρα πριν τον Ολυμπιακό για τη Σλόβαν

Τριάρα πριν τον Ολυμπιακό για τη Σλόβαν

Λίγες μέρες πριν υποδεχτεί τον Ολυμπιακό στη ρεβάνς για τα προκριματικά του Europa League η Σλόβαν Μπρατισλάβας επικράτησε εύκολα με 3-0 της Σκάλιτσα και ανέβηκε στην κορυφή του πρωταθλήματος.

Με πολλές αλλαγές στη σύνθεσή της καθώς ο Βλάντιμιρ Βάις προχώρησε σε εκτεταμένο ροτέισον ενόψει της ρεβάνς με τον Ολυμπιακό την προσεχή Πέμπτη (11/9, 21:30), για τον 3ο προκριματικό του Europa League, η Σλόβαν Μπρατισλάβας δεν δυσκολεύτηκε να νικήσει την Σκάλιτσα με 3-0 για την 4η αγωνιστική της «Fortuna Liga», ανεβαίνοντας ξανά μόνη πρώτη στη βαθμολογία.

Η Σλόβαν παρατάχθηκε με 8 αλλαγές στην ενδεκάδα της (μόνο οι Χόβαν, Γκριν, Ζμραλ παρέμειναν βασικοί σε σχέση με το πρώτο ματς κόντρα στον Ολυμπιακό), αλλά η διαφορά δυναμικότητας ήταν πολύ μεγάλη απέναντι στην Σκάλιτσα.

Διαβάστε επίσης: Γουέστ Χαμ – Μάντσεστερ Σίτι 0-2: Άνετη πρεμιέρα για Σίτι με σούπερ Χάαλαντ (vids)

Ο Ζρμαλ στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου ημιχρόνου, ο Σάπονιτς με πέναλτι στο 52’ και ο Χρνκαρ στο 67’ διαμόρφωσαν το τελικό 3-0 για την ομάδα της Μπρατισλάβας που στρέφει πλέον την προσοχή της στους Πειραιώτες.

Ο προπονητής της Σλόβαν Μπρατισλάβας, Βλάντιμιρ Βάις, παρέταξε την ομάδα του στο ματς με την Σκάλιτσα σε διάταξη 4-2-3-1, χρησιμοποιώντας τους: Χόβαν – Χρνκαρ, Κάσια (84′ Κανκάβα), Βόετ, Λόβατ – Άγκμπο, Μούσταφικ – Κάβριτς (40’ λ.τρ. Μπαρσεγκιάν), Γκριν (58’ Ραμίρες), Ζμραλ (58’ Μεντβέντεφ) – Σάπονιτς (84′ Μέντβεντ).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ