ΣΛΟΒΑΝ ΜΠΡΑΤΙΣΛΑΒΑΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming

ΣΛΟΒΑΝ ΜΠΡΑΤΙΣΛΑΒΑΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming

ΣΛΟΒΑΝ ΜΠΡΑΤΙΣΛΑΒΑΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming

ΣΛΟΒΑΝ ΜΠΡΑΤΙΣΛΑΒΑΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming: Ένα ακόμη ευρωπαϊκό ραντεβού για τον Ολυμπιακό που στην Μπρατισλάβα θα δει το μέλλον του, σε ποια διοργάνωση θα είναι αυτό. Το σοκ από τον αποκλεισμό με την Μακάμπι έφερε μια αντίδραση παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ με την Σλόβαν και τώρα, καλείται να πάρει την πρώτη του νίκη και να συνεχίσει. Είτε αυτή έρθει στο ενενηντάλεπτο είτε στα… πέναλτι. Η μάχη θα είναι μεγάλη, τα προβλήματα για τον Κάρλος Κορμπεράν πολλά, καθώς εκτός πλάνων είναι οι Βρσάλικο, Σωκράτης Παπασταθόπουλος, Ροντρίγκες, Ανδρούτσος και o Κώστας Μανωλάς θα πάρει θέση στο κέντρο της άμυνας του Ολυμπιακού. Οι «ερυθρόλευκοι» δεν έπαιξαν καλά ούτε στο πρώτο παιχνίδι απέναντι στη Σλόβαν και την παρτίδα έσωσε ο Ελ Αραμπί με την ισοφάριση στο 85’. Όλα είναι ανοιχτά για την ρεβάνς στη Μπρατισλάβα λοιπόν.

Δες τα κορυφαία προγνωστικά ποδοσφαίρου

Η πρωταθλήτρια Σλοβακίας έδειξε στο πρώτο παιχνίδι μία επικίνδυνη επιθετικά ομάδα, με τον Γκριν, που άνοιξε το σκορ την περασμένη Πέμπτη στο Καραϊσκάκη, να ξεχωρίζει. Νίκησε εύκολα με 3-0 και στο τελευταίο ματς για το πρωτάθλημα και έχει επικεντρωθεί στο ευρωπαϊκό της ματς. Η Σλόβαν έχει υπέρ της τον παράγοντα έδρα και το γήπεδο αναμένεται να είναι γεμάτο. Ο Ολυμπιακός την έχει αποκλείσει άλλες δύο φορές και σίγουρα θέλει να πάρει το… αίμα της πίσω.

Το παιχνίδι ανάμεσα σε Σλόβαν Μπρατισλάβας και Ολυμπιακό είναι προγραμματισμένο για τις 21:30 το βράδυ της Πέμπτης.

ΣΛΟΒΑΝ ΜΠΡΑΤΙΣΛΑΒΑΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming | Κορμπεράν: «Δίνουμε έναν τελικό»

Ο Ισπανός τεχνικός των ερυθρόλευκων μίλησε για τα σημεία στα οποία θα πρέπει η ομάδα του να παρουσιαστεί βελτιωμένη στη μεγάλη ρεβάνς με τη Σλόβαν Μπρατισλάβας, ώστε να εξασφαλίσουν οι Πειραιώτες το εισιτήριο για την επόμενη φάση.

Δείτε αναλυτικά όσα είπε ο Κορμπεράν:

Τι μπορεί να αλλάξει: «Το πλάνο μας είναι να χρησιμοποιήσουμε τους καλύτερους παίκτες μας στις καλύτερες θέσεις για να πετύχουμε τον μοναδικό μας στόχο που είναι η νίκη – πρόκριση. Να είμαστε καλοί σε επίθεση και άμυνα. Να παρουσιάσουμε τα καλύτερα δυνατά σημεία μας».

Για τις επιστροφές που αναμένεται να έχει ο Ολυμπιακός σε αυτό το ματς: «Ξέρουμε όλοι ότι υπήρχαν παίκτες που έλειπαν στο πρώτο ματς, αλλά θα είναι διαθέσιμοι αύριο. Αυτό είναι ένα βήμα για να είμαστε βελτιωμένοι, ωστόσο χρειάζεται όλοι όσοι είμαστε εδώ να είμαστε βελτιωμένοι και όσο το δυνατόν καλύτεροι. Νομίζω πως ακόμα και να παίζαμε οι ίδιοι παίκτες αυτό δεν θα μας έκανε αδύναμους. Το αντίθετο».

Τι θετικό είδε στη Σλόβαν: «Είναι μία πολύ ανταγωνιστική ομάδα. Αντιμετωπίζει τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις με τον τρόπο που αντιμετωπίζει και την τοπική διοργάνωση. Καθώς όμως αύριο πρόκειται για έναν τελικό καθώς κρίνεται η πορεία μας στην Ευρώπη, νομίζω πως ο συναισθηματικός παράγοντας και η ανταγωνιστικότητα θα είναι πιο σημαντικά από κάθε άλλο παράγοντα και οποιαδήποτε τακτική για τους δύο αντιπάλους».

Δες τα κορυφαία προγνωστικά ποδοσφαίρου

Για το αν είναι οδηγός ο τρόπος που τελείωσε το προηγούμενο παιχνίδι: «Έκανα σαφή ανάλυση του προηγούμενου αγώνα και είδα ότι η ομάδα έκανε τα πάντα για να πάρει το αποτέλεσμα. Η αλήθεια είναι όμως ότι επειδή ανοιχτήκαμε πολύ αφήσαμε χώρους και χάρη στον Βατσλίκ δεν δεχθήκαμε κάποιο γκολ. Πρέπει να υπάρχει ισορροπία. Ήταν μεγάλο ρίσκο για εμάς».

«Κατά έναν τρόπο ναι και κατά έναν τρόπο όχι» απάντησε αρχικά στην ερώτηση για το αν είναι ευχαριστημένος με το πώς τελείωσε το πρώτο ματς.

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος με την απάντηση της ομάδας στο προηγούμενο παιχνίδι. Επειδή είδα την ομάδα να αντιδράει κάτι που δεν είχε γίνει στο προηγούμενο παιχνίδι. Θα έπρεπε να είχαμε βγάλει αντίδραση χωρίς να ρισκάρουμε στην άμυνα και να υπάρχει ο κίνδυνος να δεχθούμε γκολ στην αντεπίθεση. Είναι δική μου ευθύνη να διαμορφώσω τον συναισθηματικό έλεγχο για να είμαστε πιο επιθετικοί χωρίς τον κίνδυνο να δεχθούμε γκολ».

ΣΛΟΒΑΝ ΜΠΡΑΤΙΣΛΑΒΑΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming | Λινκς για το παιχνίδι…

Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ:
210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ