Χουάνγκ: «Είμαι 100% έτοιμος, θα δώσουμε τα πάντα για τη νίκη – πρόκριση»

Χουάνγκ: «Είμαι 100% έτοιμος, θα δώσουμε τα πάντα για τη νίκη – πρόκριση»

Όσα δήλωσε ο Ιν Μπέομ Χουάνγκ στη συνέντευξη Τύπο ενόψει του αυριανού (25/8) αγώνα του Ολυμπιακού με τον Απόλλων Λεμεσού για το Europa League

Ο Ιν Μπέομ Χουάνγκ, εκπροσώπησε τους παίκτες του Ολυμπιακού στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αυριανού (25/8) αγώνα ρεβάνς κόντρα στον Απόλλων Λεμεσού για τα playoff του Europa League και μίλησε για το πόσο έχει προσαρμοστεί στους ερυθρόλευκους, τα χαρακτηριστικά και την αγαπημένη του θέση, ενώ τόνισε πως ανυπομονεί να αγωνιστεί για πρώτη φορά στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Χουάνγκ:

Διαβάστε επίσης: «Στο στόχαστρο του Ολυμπιακού ο Μανού Βαγιέχο» (pic, vids)

Για την κατάστασή του:

«Είμαι 100% καλά. Έχω ξεπεράσει τις ενοχλήσεις. Είμαι έτοιμος να δώσω τα πάντα στον αγωνιστικό χώρο».

Για την προσαρμογή του:

«Έχω προσαρμοστεί περισσότερο. Είμαι πολύ καλύτερα. Έχω γνωρίσει καλύτερα τους συμπαίκτες μου, τους προπονητές και το στυλ παιχνιδιού μας. Κάθε μέρα βρίσκομαι και σε καλύτερη κατάσταση. Παιχνίδι με το παιχνίδι θα προσαρμοστώ ακόμα περισσότερο».

Για τις καιρικές συνθήκες:

«Η αλήθεια είναι ότι οι συνθήκες πλέον είναι καλύτερες. Είχε πολύ ζέστη τις προηγούμενες ημέρες. Αυτό όμως δεν είναι πρόβλημα για εμένα. Στην Ν. Κορεά έχει πολύ υψηλές θερμοκρασίες. Σε αυτό το επίπεδο πρέπει να είμαστε πάντα έτοιμοι να μπούμε στον αγωνιστικό χώρο και να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό».

Για το στυλ παιχνιδιού του και ποια θέση προτιμάει να αγωνίζεται:

«Μου αρέσει να παίζω επιθετικά. Όπως είμαι ποδοσφαιριστής είμαι και σαν άνθρωπος. Θεωρώ ότι πρέπει πάντα να προκαλούμε τον εαυτό μας, εάν θέλουμε να πετύχουμε κάτι σημαντικό. Η λέξη που με περιγράφει είναι η πρόκληση. Όσον αφορά στην θέση, η αγαπημένη μου είναι η θέση 8. Μπορώ να παίξω ως 6άρι αλλά και σαν 10αρι, όπως έγινε στην Κύπρο. Εάν μου ζητηθεί όμως θα προσπαθήσω να βοηθήσω και ως ακραίος και ως σέντερ φορ. Θα κάνω τα πάντα για να βοηθήσω την ομάδα μου».

Για το γεγονός ότι θα αγωνιστεί για πρώτη φορά μπροστά στον κόσμο του Ολυμπιακού:

«Πραγματικά, ανυπομονώ για την αυριανή βραδιά. Θα είναι η πρώτη φορά που θα παίξω μπροστά στους φιλάθλους μας, οι οποίοι είναι καταπληκτικοί. Θα μας δώσουν ενέργεια και θα μας βοηθήσουν πάρα πολύ. Πρέπει να κερδίσουμε, ώστε μετά το τέλος του αγώνα να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί την πρόκριση. Δεν υπάρχει τίποτα άλλο. Θέλουμε να πάρουμε τη νίκη και την πρόκριση. Σας παρακαλούμε, ελάτε στο γήπεδο για να μας υποστηρίξετε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ