Βατσλίκ: «Hμουν προετοιμασμένος, είχα δουλέψει με τον προπονητή μου»

Βατσλίκ: «Hμουν προετοιμασμένος, είχα δουλέψει με τον προπονητή μου»

Ο «ήρωας» του Ολυμπιακού μίλησε για τις αποκρούσεις που έκανε στη διαδικασία των πέναλτι και την πρόκριση στους ομίλους του Europa League.

Μετά από ένα συγκλονιστικό παιχνίδι που κρίθηκε στα πέναλτι, ο Ολυμπιακός επικράτησε με 4-2 (1-1 παρ.) του Απόλλωνα Λεμεσού και προκρίθηκε στους ομίλους του Europa League.

Πρωταγωνιστής για τους Ερυθρόλευκους ήταν ο Τόμας Βάτσλικ, ο οποίος απέκρουσε τρεις εκτελέσεις στη διαδικασία των πέναλτι και έβαλε φαρδιά πλατιά την υπογραφή του στην πρόκριση των πρωταθλητών.

Διαβάστε επίσης: Τα γκρουπ δυναμικότητας και οι υποψήφιοι αντίπαλοι του Ολυμπιακού

Ο Τσέχος τερματοφύλακας μετά την ολοκλήρωση του παιχνιδιού μίλησε για τις αποκρούσεις που έκανε και τόνισε ότι είχε προετοιμαστεί για το ενδεχόμενο να οδηγηθεί το ματς στη διαδικασία των πέναλτι.

«Ήμουν προετοιμασμένος, είχα δουλέψει προπονητή και ευτυχώς δούλεψε αυτό στη διαδικασία. Είμαι χαρούμενος που είμαστε στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ. Είναι κάτι που θέλαμε και προσπαθήσαμε πολύ. Είμαι χαρούμενος που έσωσα τα πέναλτι, όμως ειλικρινά προτιμώ να τελειώσει το ματς στα 90 λεπτά, όπως το προτιμούσα και στην Μπρατισλάβα», ανέφερε ο πρωταγωνιστής των Ερυθρόλευκων.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ