Σισέ: «Να παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις κόντρα στη Ναντ»

Σισέ: «Να παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις κόντρα στη Ναντ»

Ο Παπ Αμπού Σισέ μίλησε εν όψει του αυριανού ματς του Ολυμπιακού με τη Ναντ για την πρεμιέρα της φάσης των ομίλων του Europa League και τόνισε ότι εκείνος και οι συμπαίκτες του πρέπει να δώσουν το 100%.

Ο Παπ Αμπού Σισέ μίλησε στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου εν όψει της αυριανής αναμέτρησης του Ολυμπιακού με τη Ναντ στη Γαλλία για την 1η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Europa League και στάθηκε στο ότι εκείνος και οι συμπαίκτες του πρέπει να τα δώσουν όλα για να πάρουν τη νίκη.

Διαβάστε επίσης: Ο Άλαν Πάρντιου νέος προπονητής του Άρη

Επιπλέον, ο 26χρονος σέντερ μπακ αναφέρθηκε στην επιστροφή του στη Γαλλία, στην απουσία του Εμβιλά, αλλά και στο γεγονός ότι ο προπονητής της Ναντ ζήτησε από τον κόσμο να δημιουργήσει «καυτή» ατμόσφαιρα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Τι να περιμένουμε από τον Ολυμπιακό στην αυριανή πρεμιέρα και ποια ειναι τα στοιχεία της Ναντ που πρέπει να προσέξετε ιδιαίτερα;

«Θέλω να τονίσω ότι η Ναντ είναι μία ομάδα αρκετά συμπαγής. Εχει πολλά δυνατά σημεία. Στο πρωτάθλημα μπορεί να μην είναι στις ψηλές θέσεις, αλλά τώρα είναι διαφορειτκή διοργάνωση και θα τα δώσει όλα έως το τέλος».

Ποια είναι τα στοιχεία που πρέπει να έχει ο Ολυμπιακός για να φύγει νικητής από το «Μποζουάρ»; 

«Εχουμε αυτοπεποίθηση, είμαστε καλά προετοιμασμένοι, έχουμε εμπειρία σε αυτή τη διοργάνωση και κυρίως αυτό που πρέπει να κάνουμε έιναι να παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις».

Είναι ιδιαίτερο για εσένα το γεγονός ότι ήρθες να παίξεις στην Γαλλία; 

«Πραγματικά είνα ιδιαίτερο για εμένα, γιατί εδώ έχω φίλους και οικογένεια. Σε επαγγελματικό επίπεδο είμαι συγκεντρωμένος στη δουλειά που πρέπει να κάνω. Είμαστε συγκεντρωμένοι για να κάνουμε τη δουλειά μας».

Γνωρίζεις το γαλλικό πρωτάθλημα, ποια είναι η γνώμη σου για τα δύο πρωταθλήματα;

«Το γαλλικό στηρίζεται στην ταχύτητα. Στην Ελλάδα είναι πιο σκληρό, δεν υπάρχουν πολλές δυνατές ομάδες, αλλά για εμάς είναι δύσκολο γιατί όλες οι ομάδες τα δίνουν όλα για να μας κερδίσουν. Ως συμπέρασμα αύριο θα συναντηθούν δύο ομάδες έτοιμες και προετοιμασμένες στο ίδιο επίπεδο, γιατί είναι μαθημένες να τα δίνουν όλα».

Ο προπονητής της Ναντ προέτρεψε τον κόσμο να δημιουργήσει μία  καυτή ατμόσφαιρα. Είστε προετοιμασμένοι για αυτό;  

«Ναι, είμαστε προετοιμασμένοι γιατί είμαστε Ολυμπιακός και μαθημένοι να παίξουμε σε καυτές ατμόσφαιρες. Είναι πανέμορφο να βρίσκομαι σε μία τέτοια ατμόσφαιρα, ακόμα και όταν την δημιουργεί ο αντίπαλος. Είμαστε προετοιμασμένοι, γιατί ξέρουμε πώς είναι όταν παίζεις σε θερμό κοινό».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ