Περιμένει «καμίνι» στο «Μποζουάρ» τον Ολυμπιακό

Περιμένει «καμίνι» στο «Μποζουάρ» τον Ολυμπιακό

Οι Γάλλοι περίμεναν χρόνια την επιστροφή τους στην Ευρώπη και αναμένεται να γεμίσουν το γήπεδο.

Σε ρυθμούς Γιουρόπα Λιγκ κινείται η πόλη της Νάντ με τους οπαδούς της ομάδας να περιμένουν πως και πως την αποψινή αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό. Μετά από 20 χρόνια η Ναντ βρίσκεται ξανά στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και για αυτό οι οπαδοί της αναμένεται να γεμίσουν το «Σταντ ντε λα Μποζουάρ» για να βοηθήσουν την ομάδα του Κομπουαρέ απέναντι στους πρωταθλητές Ελλάδας.

Είναι μάλιστα χαρακτηριστικό πως ο τοπικός Τύπος αναφέρει πως δεν αποκλείεται να υπάρξει και sold out για τον αγώνα την ώρα που ως γνωστόν στις εξέδρες θα βρίσκονται και πάνω από 300 οπαδοί του Ολυμπιακού που θα ταξιδέψουν κυρίως από τις γύρω χώρες όπου διαμένουν μόνιμα.

Διαβάστε επίσης: Η ΚΕΔ έκανε το… θαύμα της: Ο Σιδηρόπουλος στο ντέρμπι Παναθηναϊκός – ΑΕΚ

Οι οπαδοί της Ναντ είναι από τους πιο ένθερμους στην Γαλλία ετοιμάζοντας «καυτή» ατμόσφαιρα στο γήπεδο και για τον Ολυμπιακό. Μάλιστα Γάλλοι δημοσιογράφοι έκαναν σχετική ερώτηση στον Παπέ Σισέ κατά την συνέντευξη Τύπου με τον Σενεγαλέζο άσο πάντως να τους απαντά πως ο Ολυμπιακός είναι συνηθισμένος να παίζει σε τέτοιες ατμόσφαιρες και πως θα του αρέσει πολύ να το ζήσω και στο «Μποζουάρ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ