Χάος στο Νις – Κολωνία: Ξύλο με έναν οπαδό τραυματία και όλα δείχνουν αναβολή (vid)

Χάος στο Νις – Κολωνία: Ξύλο με έναν οπαδό τραυματία και όλα δείχνουν αναβολή (vid)

Τρομερές εικόνες στις εξέδρες του «Allianz Riviera» πριν από το ματς της Νις με την Κολωνία, με τους οπαδούς να δίνουν μάχες σώμα με σώμα.

Χαμός στο Νις – Κολωνία, με τους οπαδούς των δύο ομάδων να έρχονται στα χέρια λίγες ώρες πριν τη σέντρα της αναμέτρησης. Η αρχή έγινε με το… ντου των οπαδών της γερμανικής ομάδας προς αυτούς της γαλλικής, με τους χούλιγκαν των δύο συλλόγων να έρχονται στα χέρια και να πέφτει μπόλικο ξύλο.

Καπνογόνα, φωτοβολίες και μπόλικο ξύλο συνθέτουν το σκηνικό αυτή την ώρα στο γήπεδο της Νίκαιας. Μάλιστα ένας οπαδός έπεσε από τις κερκίδες με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά.

Μάλιστα υπάρχουν σοκαριστικά βίντεο που ήδη κάνουν τον γύρο του κόσμου, με σεκιούριτι να χτυπούν με γροθιές και σίδερα στο κεφάλι οπαδούς της Κολωνίας.

Διαβάστε επίσης: Απίστευτο: H Σότσι έκανε πρόταση ενός εκατ. ευρώ στην ΑΕΚ για Φαν Βέερτ – Την απέρριψε η Ένωση

Αυτή την ώρα υπάρχει… μίτινγκ μεταξύ του διαιτητή, με τους ανθρώπους της UEFA για να πάρουν την τελική απόφαση για την τύχη του αγώνα.

Conference League match between OGC Nice and Koln has been cancelled after riots between the two fan groups. #OGCNice #OGCNKOE #UECLpic.twitter.com/Qhi3ZUC7II

— Ronald Morgan (@ronaldmorgan_) September 8, 2022

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ