Εuropa League: Νίκες για Άρσεναλ, Μπέτις – Κάζο στη Βουλγαρία για Ρόμα

Εuropa League: Νίκες για Άρσεναλ, Μπέτις – Κάζο στη Βουλγαρία για Ρόμα

Πλούσια σε θέαμα ήταν η ζώνη των 19:45 στο Europa League. Εκτός έδρας νίκες για Άρσεναλ και Μπέτις, ενώ κάζο υπέστη η Ρόμα που έχασε με 1-2 από τη Λουντογκόρετς στη Βουλγαρία

Mατς που κράτησαν αμείωτο το ενδιαφέρον των φιλάθλων που το παρακολούθησαν είχε η ζώνη των 19:45 του Europa League αφού 3 από τα 8 παιχνίδια κρίθηκαν στις καθυστερήσεις.

Πρώτος όμιλος: Νίκη η Άρσεναλ – Πήρε τον πόντο η Μπόντο!

Στον πρώτο όμιλο η Άρσεναλ νίκησε εκτός έδρας τη Ζυρίχη με 2-1. Το σκορ άνοιξε στο 16΄ με ψύχραιμο σουτ ο Μαρκίνιος και ενώ οι Κανονιέρηδες πίεζαν ήρθε η ισοφάριση στο 44′ με πέναλτι που εκτέλεσε ο Κριεζίου μετά από χρήση VAR. Όμως οι Λονδρέζοι ήταν καλύτεροι και με κεφαλιά του Ενκετιά στο 63′ πέτυχαν την πρώτη νίκη του ομίλου.

Διαβάστε επίσης: Δεν έχει ξαναγίνει: Ο Υπουργός Αμυνας της Ελλάδος, δίνει οδηγίες στον Κλοπ, πώς θα βελτιώσει τη Λίβερπουλ! (Pics)

Στο άλλο ματς του ομίλου η Μπόντο έφυγε με τον πόντο από την Ολλανδία αφού ήρθε ισόπαλη με 1-1 με την Αϊντχόφεν. Το σκορ άνοιξαν οι Νορβηγοί με τον Γκρόνμπαεκ στο τέλος του ημιχρόνου όμως στο 63′ ο Γκάκπο ισοφάρισε. Οι Ολλανδοί πίεσαν αλλά τελικά δεν έφτασαν στη νίκη, με τους Νορβηγούς να παίρνουν έναν πολύτιμο βαθμό.

Δεύτερος όμιλος: Απόδραση για Ρεν – Πήρε το αίμα της πίσω η Φενέρ!

Η Ρεν κέρδισε στο 97′ την ΑΕΚ Λάρνακας με 2-1. Ενώ οι Κύπριοι μπήκαν καλύτερα η Ρεν άνοιξε το σκορ με σουτ εκτός περιοχής από τον Τεατρέ στο 29′. Όμως 3 λεπτά αργότερα ο Όιερ με έξοχη κεφαλιά νίκησε τον Μανταντά για το 1-1. Και ενώ όλα έμοιαζαν ότι πάνε προς το Χ ο Ασινιόν με σουτ ακριβείας έδωσε στο 97 τη νίκη για τους Γάλλους.

Στη Τουρκία η Φενέρ πήρε το αίμα της πίσω για τον αποκλεισμό στα προκριματικά του Champions League από τη Ντινάμο Κιέβου. Το σκορ άνοιξε με καρφωτή κεφαλιά στο 35′ ο Γκουστάβο Ενρίκε όμως 30 λεπτά αργότερα και στο 65΄συγκεκριμένα ο Τσινγκάκοφ ισοφάρισε. Τη νίκη της Φενέρ όμως την υπέγραψε στο 92΄ με κοντινό σουτ ο Μπατσουαγί.

Τρίτος όμιλος: Εύκολα η Μπέτις – Στραπάτσο για Ρόμα

Στον τρίτο όμιλο η Μπέτις πέρασε εύκολα με 2-0 από το Ελσίνκι. Αρχικά με πέναλτι στο τέλος του πρώτου μέρους άνοιξε το σκορ με τον Γουίλιαμ Ζοσέ μετά από χρήση VAR. O ίδιος παίκτης με σουτ από κοντινή απόσταση έγραψε το 2-0 για του Ανδαλουσιανούς στο 64′. Οι Φινλανδοί είδαν το VAR να τους ακυρώνει σωστά γκολ του Αμπουμπακάρι στο 67′.

Στη Βουλγαρία έγινε η έκπληξη της βραδιάς. Η Λουντογκόρετς νίκησε με 2-1 τη Ρόμα που ισοφάρισε στο 87′ . Το ματς πήρε φωτιά στο 72′ όταν ο Καουλί με σούτ νίκησε τον Σβιλάρ και το γήπεδο πήρε φωτιά. Στο 86′ όμως οι Ρωμαίοι απάντησαν με κεφαλιά του Σμοντούροοφ αλλά με τη σέντρα οι Βούλγαροι με σκόρερ τον Νονάτο πήραν τεράστια νίκη.

Τέταρτος όμιλος: Κυριαρχική Μπράγκα – Άλωσε το Βερολίνο η Σεν Ζιλουάζ

Στον τέταρτο όμιλο η Μπράγκα ήταν κυριαρχική και κέρδισε με 2-0 εκτός έδρας τη Μάλμε. Το σκορ άνοιξε με σουτ στο 30′ ο Μπρούνο Ροντρίγκεζ. Οι Πορτογάλοι δεν άφησαν σε κανένα σημείο του αγώνα τους Σουηδούς να κυνηγήσουν τη νίκη, την οποία σφράγισαν με πέναλτι του Όρτα στο 70′.

Τέλος στο Βερολίνο η Σεν Ζιλουάζ έκανε ποδαρικό με νίκη στο Europa League αφού νίκησε με 1-0 της Ουνιόν. ΤΟ γκολ της νίκης έβαλε στο 40′ ο Λάινεν με σουτ μετά από έξοχη πάσα του Μπονιφάσι. Οι Γερμανοί πίεσαν όμως δεν κατάφεραν κάτι και στο 95′ αποβλήθηκε και ο Μίτσελ με απευθείας κόκκινη κάρτα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ