Καραμπάγκ – Ναντ 3-0: Θρίαμβος των Αζέρων

Καραμπάγκ – Ναντ 3-0: Θρίαμβος των Αζέρων

Μεγάλη νίκη για την Καραμπάγκ! Οι Αζέροι διέλυσαν τη Ναντ (3-0) και έκαναν... άνω-κάτω τον όμιλο του Ολυμπιακού.

Δώδεκα λεπτά χρειάστηκε στο δεύτερο ημίχρονο η Καραμπάγκ για να… ισοπεδώσει τη Ναντ! Οι Αζέροι ήταν εξαιρετικοί στο δεύτερο μέρος, διέλυσαν (3-0) τους Γάλλους και έσπασαν με πανηγυρικό τρόπο το ρόδι στον όμιλο του Ολυμπιακού.

Οι γηπεδούχοι «έπιασαν» τη Ναντ στους 3 βαθμούς και πλέον δημιουργούν νέα δεδομένα στον όμιλο του Ολυμπιακού, με τις δυο ομάδες να κοντράρονται στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» στις 6 Οκτωβρίου.

Διαβάστε επίσης: Επίσημη η «βόμβα»: Στον Ολυμπιακό ο Χάμες Ροντρίγκες! (pic & vid)

H Καραμπάγκ είχε τον έλεγχο του παιχνιδιού από το πρώτο ημίχρονο, χάνοντας ευκαιρίες μπροστά από την εστία του Λαφόντ. Από την άλλη, οι Γάλλοι, επέλεξαν ένα διαφορετικό… ρόλο, καθώς ψάχνονταν μόνο με αντεπιθέσεις.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι μπήκαν φορτσάτοι, στήνοντας στον τοίχο τη Ναντ. Οι παίκτες του Κούρμπαν Κουρμπάνοβ έκαναν ότι ήθελαν, φτάνοντας με σχετική άνεση στο τρίποντο. Στο 60ο λεπτό, ο Οβούσου άνοιξε το σκορ με ωραίο τελείωμα, με τον Αμπντελά Ζουμπίρ να παίρνει τη… σκυτάλη λίγα λεπτά αργότερα. Το κερασάκι στην τούρτα του θριάμβου ήρθε στο 72ο λεπτό, με τον Γιάνκοβιτς να «κεραυνοβολεί» από μακριά για το 3-0 της Καραμπάγκ.

ΚΑΡΑΜΠΑΧ: Μαγκομενταλίγεβ, Μουσταφάντζε, Βέσοβιτς, Χουσεΐνοβ, Τζαφαργκουλίγεβ, Γκαράγεβ (88’Ρομαό), Γιάνκοβιτς (88’Αλμέιδα), Όζομπιτς (62’Σεϊντάεφ), Καντί, Οβούσου (88’Αντράντε), Ζουμπέρ (91’Γκουρμπανλί).

ΝΑΝΤ: Λαφόντ, Παλουά, Φάμπιο, Καστελέτο, Κορσιά, Σιμόν (76’Κοκό), Σισοκό (64’Τσιριβέλα), Μουτουσαμί (76’Τζιροτό), Μπλας, Γκαναγκό (64’Γκουεσάντ), Μοχάμεντ (84’Άπια).

Το 1-0 με τον Οβούσου:

Το 2-0 με τον Τζουμπίρ:

Το τρίτο γκολ των Αζέρων:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ