Ατλέτικο Μαδρίτης : Αμφίβολος ο Ντιέγκο Κόστα με Άρσεναλ

Ατλέτικο Μαδρίτης : Αμφίβολος ο Ντιέγκο Κόστα με Άρσεναλ

Ο Ντιέγκο Κόστα τραυματίστηκε στον αγώνα της Ατλέτικο Μαδρίτης με τη Σπόρτινγκ και θα κάνει αγώνα δρόμου για το πρώτο ματς με την Άρσεναλ στο Λονδίνο.

Ο Ντιέγκο Κόστα τραυματίστηκε στον αγώνα με τη Σπόρτινγκ στη Λισσαβώνα, θα μείνει εκτός για δυο εβδομάδες και ίσως χάσει τον πρώτο ημιτελικό της Ατλέτικο Μαδρίτης με την Άρσεναλ για το Europa League.

Ο Ισπανός επιθετικός των ροχιμπλάνκος υπέστη μυικό τραυματισμό και έγινε αναγκαστικά αλλαγή στο ματς του Ζοσέ Αλβαλάδε (στο 52′ μπήκε ο Τόρες), με τον Ντιέγκο Σιμεόνε να μην τον υπολογίζει για τα προσεχή ματς πρωταθλήματος και ίσως το πρώτο με τους κανονιέρηδες. Ο Ντιέγκο Κόστα κάνει αγώνα δρόμου να προλάβει να είναι έτοιμος όμως η αλήθεια είναι πως οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος του. Στη ρεβάνς λογικά θα δώσει κανονικά το παρών.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι πρώτοι ημιτελικοί θα πραγματοποιηθούν στις 26 Απριλίου, ενώ οι ρεβάνς μία εβδομάδα αργότερα και συγκεκριμένα στις 3 Μαΐου. Ο τελικός της διοργάνωσης θα διεξαχθεί στις 16 Μαΐου στην έδρα της Λιόν. Το άλλο ζευγάρι θα θυμίζουμε ότι είναι το Μαρσέιγ – Σάλτσμπουργκ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ