«Αγκαλιά» με την πρόκριση η Μπέτις – Πέρασε από τη Νορβηγία η Αρσεναλ

«Αγκαλιά» με την πρόκριση η Μπέτις – Πέρασε από τη Νορβηγία η Αρσεναλ

Η Μπέτις έμεινε στο 1-1 με την Ρόμα και βρίσκεται μια ανάσα από τους «16» του Europa League. Τρίποντο για την Αρσεναλ στη Νορβηγία (0-1).

Βραδιά Europa League η σημερινή, με τις αναμετρήσεις Μπέτις-Ρόμα και Μπόντο Γκλιμτ-Αρσεναλ να ξεχωρίζουν.

Ανδαλουσιάνοι και «Τζιαλορόσι» έμειναν στο 1-1, με τους φιλοξενούμενους να είναι οι μεγάλοι χαμένοι της υπόθεσης. Με την ισοπαλία στο Μπενίτο Βιγιαμαρίν, οι γηπεδούχοι βρίσκονται αγκαλιά με το εισιτήριο της φάσης των «16» της διοργάνωσης.

Διαβάστε επίσης: Ναντ – Φράιμπουργκ 0-4: 4Χ4 και πρωτιά για τους Γερμανούς

Η Μπέτις μπήκε δυνατά και στο 34ο λεπτό άνοιξε το σκορ. Ο Κανάλες έπιασε ένα μακρινό σουτ, η μπάλα κόντραρε στον Ιμπάνιεθ και κατέληξε στα δίχτυα της Ρόμα για το 1-0.

Η ομάδα του Μουρίνιο έβγαλε αντίδραση και σκόραρε με τον Μπελότι στο 45+4’ αλλά το γκολ ακυρώθηκε. Τελικά η… απάντηση ήρθε στο 53’. Ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού, Μαντί Καμαρά,  γύρισε από δεξιά στον Μπελότι που έγραψε το τελικό 1-1 με πλασέ.

Μπέτις: Μπράβο, Ρουϊμπάλ, Πετσέγια, Λουίζ Φελίπε, Μιράνδα (86’ Μορένο), Γουαρδάδο (80’ Καρβάλιο), Ακουοκού, Χοακίν (69’ Λουίς Ενρίκε), Ρόδρι, Κανάλες (81’ Γκουίντο Ροντρίγκες), Ζοσέ (69’ Ιγκλέσιας)

ΡΟΜΑ: Πατρίσιο, Σπινατσόλα (71’ Βίνια), Ιμπάνιεθ, Σμόλινγκ, Μαντσίνι, Ζαλέβσκι, Πελεγκρίνι (87’ Ελ Σααραουί), Κριστάντε, Μάτιτς (46’ Καμρά), Μπελότι (76’ Μποβέ), Έιμπραχαμ

Η βαθμολογία του ομίλου:

  1. Μπέτις 10
  2. Ρόμα 4
  3. Λουντογκόρετς 4
  4. Ελσίνκι 1

Ασταμάτητη Αρσεναλ

Η Αρσεναλ έκανε τη δουλειά της στο Aspmyra Stadion και είναι με το ενάμιση πόδι στους «16» του Europa League. Ο Αρτέτα προχώρησε σε εκτεταμένο rotation, με τους «κανονιέρηδες» να επικρατούν (0-1) εύκολα της Μπόντο Γκλιμτ.

Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης στη Νορβηγία πέτυχε ο Σακά στο 24’ με τους γηπεδούχους να μην καταφέρνουν κατά τη διάρκεια του υπόλοιπου αγώνα να κάνουν κάτι το ιδιαίτερο. Μετά και το διπλό στη Σκανδιναβία, η Αρσεναλ απολαμβάνει τη μοναξιά της κορυφής (9π.) ενώ η Μπόντο Γκλιμτ ακολουθεί στη 2η θέση ισόβαθμη (4β.) με την Αϊντχόφεν.

ΜΠΟΝΤΟ: Χάικιν, Σάμπστεντ, Λόντε, Χεϊμπρότεν, Βεμπανγκομό, Φέτλεσεν, Μπεργκ, Σάλτνες(12′ Γκρονμπάεκ), Πελεγκρίνο, Έσπεγιορντ(76′ Σάλβεσεν), Σολμπάκεν

ΑΡΣΕΝΑΛ: Τέρνερ, Σαλιμπά, Τίρνεϊ, Νέλσον(59′ Μαρτινέλι), Γουάιτ(70′ Τομισού), Χόλντινγκ, Έντεγκααρντ(70′ Μαρκίνιος), Λοκόνγκα(84′ Παρτέι), Βιέιρα, Σακά(59′ Χακά) Ενκετιά

Η βαθμολογία του ομίλου:

  1. Αρσεναλ 9
  2. Μπόντο 4
  3. Αϊντχόφεν 4
  4. Ζυρίχη 0

Αναλυτικά τα αποτελέσματα του Europa League:

  • ΑΕΚ Λάρνακας-Φενέρμπαχτσε 1-2
  • Μπόντο Γκλιμτ-Αρσεναλ 0-1
  • Ντιναμό Κιέβου-Ρεν 0-1
  • Φέγενορντ-Μίντιλαντ 2-2
  • Μπέτις-Ρόμα 1-1
  • Ουνιόν Σεντ Ζιλουάζ-Μπράγκα 3-3

Η βαθμολογία του 2ου ομίλου:

  1. Φενέρμπαχτσε 10
  2. Ρεν 10
  3. ΑΕΚ Λάρνακας 3
  4. Ντιναμό Κιέβου 0

Η βαθμολογία του 4ου ομίλου:

    1. Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ 10
    2. Μπράγκα 7
    3. Ουνιόν Βερολίνου 3
    4. Μάλμε 0

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ