Ολυμπιακός: Τα νεότερα για Σωκράτη και οι εναλλακτικές του Μίτσελ

Ολυμπιακός: Τα νεότερα για Σωκράτη και οι εναλλακτικές του Μίτσελ

Ο Μίτσελ περιμένει τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο, την ώρα που επεξεργάζεται τις εναλλακτικές του για το κέντρο της άμυνας ενόψει Φράιμπουργκ

Ο Ολυμπιακός, μετά τη νίκη επί του Παναιτωλικού στο Αγρίνιο, έχει στρέψει την προσοχή του στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Φράιμπουργκ για την 5η αγωνιστική των ομίλων του Europa League.

Οι ερυθρόλευκοι θέλουν ένα θετικό αποτέλεσμα στη Γερμανία προκειμένου να πάνε την τελευταία αγωνιστική κόντρα στη Ναντ να τα παίξουν όλα για όλα για την πρόκριση στη νοκ-άουτ φάση του Europa Conference League.

Ο Μίτσελ καταστρώνει τα πλάνα του για το παιχνίδι με τη γερμανική ομάδα και περιμένει να δει την κατάσταση του Σωκράτη Παπασταθόπουλου. Ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός αποχώρησε με μια ενόχληση από το ματς με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο και έχει υποστεί μια σύσπαση στον δικέφαλο.

Η κατάσταση του θα αξιολογείται καθημερινά και θα κριθεί τις επόμενες μέρες αν θα είναι διαθέσιμος, ωστόσο ακόμα κι έτσι είναι κοντά (χρονικά) το ματς και αν υπάρχει η παραμικρή ενόχληση δεν θα υπολογίζεται.

Από εκεί και πέρα, ο Ισπανός τεχνικός εξετάζει και τις εναλλακτικές του. Ο Σισέ τις τελευταίες μέρες παραπονέθηκε για πόνους στη μέση και στην προπόνηση της Δευτέρας (24/10) θα επανεκτιμηθεί η κατάστασή του.

Ο Μπα είχε γρίπη και έμεινε εκτός αποστολής με τον Παναιτωλικό, κάτι που σημαίνει ότι οι παίκτες που έχουν τις περισσότερες πιθανότητες να αγωνιστούν αν δεν παίξει ο Παπασταθόπουλος είναι οι Ντόι, Εμβιλά και Ρέτσος, αν και ο Έλληνας αμυντικός επέστρεψε πριν μερικές μέρες από τον τραυματισμό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ