Ολύμπιακός: Να κλείσει με νίκη…

Ολύμπιακός: Να κλείσει με νίκη…

Τις υποχρεώσεις του στην Ευρώπη ολοκληρώνει σήμερα ο Ολυμπιακός που υποδέχεται στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» τη Ναντ (3/11, 19:45) για την 6η και τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Europa League.

Έκτη και τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Europa League, με τον Ολυμπιακό να ολοκληρώνει απόψε τις υποχρεώσεις του στην Ευρώπη.

Οι Ερυθρόλευκοι υποδέχονται τη Νατ απόψε (3/11, 19:45) στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» θέλοντας να αποχαιρετήσουν την Ευρώπη με μια νίκη. Ο Μίτσελ που δεν θα έχει στη διάθεση του, τους Μασούρα, Μπιέλ, Χάμες Ροντρίγκες, Σεντρίκ Μπακαμπού και Κώστα Φορτούνη, αναμένεται να προχωρήσει σε αρκετές αλλαγές, εν όψει και του μεγάλου ντέρμπι της Κυριακής στη Λεωφόρο με τον Παναθηναϊκό.

Διαβάστε επίσης: Μπακς Πίστονς 116-91: Δεν σταματάει πουθενά το «τρένο» του Γιάννη, «πάτησε» και τους Πίστονς

Αντίθετα, επιστρέφει σε αποστολή ο Παπέ Αμπού Σισέ, ο οποίος τελευταία φορά έχει να αγωνιστεί από το εντός έδρας παιχνίδι με την Καραμπάγκ.

«Το πρόβλημα είναι ότι έχουμε να προετοιμάσουμε ένα παιχνίδι στο οποίο δεν υπάρχει βαθμολογικό κίνητρο. Ο Ολυμπιακός όμως είναι συνηθισμένος να παίζει δύο ματς μέσα στην εβδομάδα. Ξέρουμε τι σημασία του παιχνιδιού της Κυριακής. Είναι πάρα πολύ σημαντικό για εμάς. Ξέρουμε επίσης πόσο σημαντικό είναι να παίζεις για τον Ολυμπιακό.

Είναι ένα προνόμιο και είναι μεγάλη μου τιμή που προπονώ τον Ολυμπιακό. Ακόμα και στα φιλικά, θα κάνω τα πάντα για να εκπροσωπώ τον Ολυμπιακό με τον καλύτερο τρόπο. Θέλω να θυμίσω, ότι βρίσκομαι εδώ με κίνητρο την αγάπη που έχω για τον σύλλογο. Αυτό μου δίνει δύναμη για να αντιμετωπίζω παιχνίδι όπως το αυριανό.

Επομένως, δεν ξέρω εάν πρέπει να το πω ή είναι περιττό, σίγουρα θα κοιτάζουμε το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, ωστόσο όλοι όσοι παίξουν αύριο, είναι παίκτες που έχουν ξαναπαίξει φέτος στην Ευρώπη. Είναι μια τέλεια ευκαιρία για να αποδείξουν οι παίκτες ότι ο προπονητής έκανε λάθος», δήλωσε στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου ο Μίτσελ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ