Ατλέτικο Μαδρίτης : Σφίγγει τα δόντια και παίζει ο Κόστα με Άρσεναλ

Ατλέτικο Μαδρίτης : Σφίγγει τα δόντια και παίζει ο Κόστα με Άρσεναλ

Παρά τις όποιες ενοχλήσεις αισθανόταν ο Ντιέγκο Κόστα θα δώσει το «παρών» στον πρώτο ημιτελικό της Ατλέτικο Μαδρίτης με την Άρσεναλ για το Europa League.

Πριν από μερικές μέρες ο Ντιέγκο Κόστα έδειχνε πως δύσκολα θα προλάβαινε τον πρώτο ημιτελικό του Europa League απέναντι στην Άρσεναλ, μιας και αισθανόταν ενοχλήσεις.

Παρόλα αυτά ο έμπειρος φορ θα σφίξει τα δόντια και παρά τα όποια προβλήματα θα αγωνιστεί κανονικά κόντρα στους Λονδρέζους, μιας και ο Ντιέγκο Σιμεόνε τον συμπεριέλαβε στην αποστολή την αναμέτρηση με τους Άγγλους.

Μάλιστα, ο «Τσόλο» αναμένεται να παρατάξει τους Ροχιμπλάνκος με 4-4-2 με τον Κόστα να είναι στην κορυφή και λίγο πιο δίπλα του ο φορμαρισμένος, Αντουάν Γκριεζμάν, που θέλει να βρει και πάλι δίχτυα, προκειμένου να στείλει την Ατλέτικο σε ακόμη έναν τελικό Europa League.

Ωστόσο, το έργο των Ισπανών στο Έμιρεϊτς μόνο εύκολο δεν αναμένεται να είναι. Ένας λόγος παραπάνω είναι η φυγή του Αρσέν Βενγκέρ στο τέλος της τρέχουσας σεζόν με τους παίκτες του να θέλουν να του χαρίσουν την κούπα του Europa League, προκειμένου να κάνουν όσο το δυνατόν πιο «γλυκό» το αντίο του.

Βέβαια, αν ο Κόστα αγωνιστεί από την αρχή μέχρι το τέλος, όπως και ο Γκριεζμάν, τότε η ζωή των αμυντικών των γηπεδούχων μόνο εύκολη δεν θα είναι.

Αναλυτικά η αποστολή της Ατλέτικο Μαδρίτης για το παιχνίδι με την Άρσεναλ:

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ