Μήτρογλου : «Δεν θέλω να είμαι ήρωας»

Μήτρογλου : «Δεν θέλω να είμαι ήρωας»

Σε δηλώσεις του ενόψει της αποψινής αναμέτρησης της Μαρσέιγ με τη Σάλτσμπουργκ, ο Κώστας Μήτρογλου έβαλε πρώτα την ομάδα και μετά τον εαυτό του.

Ο Κώστας Μήτρογλου έχει ακούσει εγκωμιαστικά σχόλια και έχει εκθειαστεί με κάθε ευκαιρία χάρη στις επιδόσεις του με τη φανέλα της Μαρσέιγ το τελευταίο χρονικό διάστημα. Διάφορες ιστοσελίδες και κορυφαία ΜΜΕ στη Γαλλία παραθέτουν αφιερώματα στον Έλληνα διεθνή επιθετικό, με αφορμή την αποψινή πρώτη ημιτελική αναμέτρηση της γαλλικής ομάδας με τη Σάλτσμπουργκ για το Europa League.

Ανάμεσά τους και το RTL, που με τίτλο «από το μηδέν ήρωας, η Οδύσσεια του Κώστα Μήτρογλου», υπογραμμίζει την μεγάλη ευκαιρία του Ελληνα επιθετικού να αυξήσει απόψε το μύθο του. Ετσι κι αλλιώς είναι ήδη «ο καλύτερος παίκτης που έφτασε από τον πάγκο στην Ligue1 2018», σημειώνοντας τέσσερα γκολ.

«Έφτασα τραυματίας, χωρίς να προετοιμαστώ, σε μια νέα χώρα, ένα νέο πρωτάθλημα. Για εμένα είναι φυσιολογικό», είπε ο Μητρογλου, που χλευάστηκε αρκετές φορές στα κοινωνικά δίκτυα και αποδοκιμάσθηκε στο Velodrome.

«Πρέπει να είσαι δυνατός, στις μεγάλες ομάδες, είναι φυσιολογικό να υπάρχει κριτική, ακόμα και οι καλύτεροι παίκτες στον κόσμο να αποδοκιμάζονται», πρόσθεσε ο 30χρονος φορ.

«Εντάξει, δεν είναι ωραίο, αλλά είναι δουλειά μου και αγωνίζομαι ακόμα. Δεν θέλω να είμαι ένας ήρωας. Αν έχω την ευκαιρία να σκοράρω και αυτό βοηθά την ομάδα, μια χαρά. Αλλά δεν σκέφτομαι να είμαι ο σωτήρας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ