Γκαρσία : «Στον τελικό με νίκη και στην Αυστρία»

Γκαρσία : «Στον τελικό με νίκη και στην Αυστρία»

Ο Ρούντι Γκαρσία μίλησε για τη νίκη της Μαρσέιγ επί της Σάλτσμπουργκ και τόνισε πως στόχος της ομάδας του είναι να κερδίσει και στην Αυστρία.

Απόλυτα ικανοποιημένος ήταν ο προπονητής της Μαρσέιγ Ρούντι Γκαρσία, μετά την νίκη (2-0) απέναντι στην Σάλτσμπουργκ στην πρώτη μεταξύ τους ημιτελική αναμέτρηση στο Europa League. Αποτέλεσμα, που δημιουργεί ισχυρές προϋποθέσεις πρόκρισης για την γαλλική ομάδα στον τελικό της Λυών.

«Οι οπαδοί μας ήταν φανταστικοί, όταν υπάρχουν 65.000 οπαδοί στο Velodrome είναι δύσκολο για τους αντιπάλους. Είμαι χαρούμενος, είναι καλό αποτέλεσμα, τώρα πρέπει να παραμείνουμε πολύ ταπεινοί γιατί ακόμα δεν έχουμε καταφέρει τίποτα», είπε ο Γκαρσία.

«Θέλαμε να κερδίσουμε και αυτό έγινε. Και μάλιστα να το πετυχαίνεις χωρίς να δεχθείς γκολ, είναι ακόμα καλύτερο. Μου άρεσαν όλοι οι παίχτες μας. Ήταν ένα δίκαιο παιχνίδι. Πρέπει να πάμε εκεί και να σκοράρουμε τουλάχιστον ένα γκολ. Θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε. Θα δείξουμε ότι αξίζουμε να πάμε στον τελικό», πρόσθεσε ο Γάλλος προπονητής της Μαρσέιγ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ