Ατλέτικο Μαδρίτης : Κίνδυνος τιμωρίας για τον Σιμεόνε

Ατλέτικο Μαδρίτης : Κίνδυνος τιμωρίας για τον Σιμεόνε

Η αψυχολόγητη κίνηση να βρίσει το διαιτητή στο παιχνίδι με την Άρσεναλ, ίσως στερήσει από τον Σιμεόνε την παρουσία του στον πάγκο της Ατλέτικο, σε περίπτωση που οι Ροχιμπλάνκος προκριθούν στον τελικό.

Ο Ντιέγκο Σιμεόνε αποβλήθηκε στο 12ο λεπτό της αναμέτρησης με την Άρσεναλ και θα απουσιάσει από τον πάγκο των ροχιμπλάνκος στον επαναληπτικό της Μαδρίτης.

Παρόλα αυτά, δεν είναι αυτό το μεγαλύτερο πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο Τσόλο. Σύμφωνα με την Mundo Deportivo, ο Σιμεόνε εξύβρισε τον διαιτητή Τουρπέν και πλέον κινδυνεύει με τιμωρία από την UEFA για 2-3 αγωνιστικές. Αυτό σημαίνει πως αν η Ατλέτικο περάσει στον τελικό, θα βρεθεί εκεί χωρίς τον προπονητή της.

Ο Αργεντινός προπονητής δήλωσε: «Είναι δύσκολο να σχολιάσεις. Είδατε τις εικόνες. Ο διαιτητής αποφάσισε την αποβολή μου από την πρώτη διαμαρτυρία μου. Αποφάσισε ότι έπρεπε να φύγω από το γήπεδο. Εγώ σέβομαι πολύ τους άλλους. Ο διαιτητής κατάλαβε ότι κατάλαβε. Εμείς επιβιώσαμε. Οι φίλαθλοι της Ατλέτικο το γνωρίζουν. Το στάδιο πρέπει να εκραγεί για να συνοδεύσει το πάθος αυτών των παιδιών, μπορούμε να παίξουμε άσχημα ή καλά, αλλά είναι απίστευτο. Σκέφτομαι ήδη την επόμενη Πέμπτη. Αυτή η ομάδα είναι εκπαιδευμένη να υποφέρει, ξέρετε πόσο δύσκολο είναι να αμυνθούμε; Οι άνθρωποι δεν έχουν ιδέα τι είναι η άμυνα. Χρειαζόμαστε τους φιλάθλους μας περισσότερο κοντά από ποτέ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ