Άρσεναλ : «Δεν έχει τελειώσει ακόμη» δήλωσε ο Ράμσεϊ

Άρσεναλ : «Δεν έχει τελειώσει ακόμη» δήλωσε ο Ράμσεϊ

Οι Άαρον Ράμσεϊ, Τζακ Γουίλσιρ και Έκτορ Μπεγερίν δεν χάνουν την πίστη τους για πρόκριση στον τελικό παρά το 1-1 του Emirates.

Μπορεί η Ατλέτικο Μαδρίτης να έφυγε από το Emirates με την ισοπαλία και να πήρε το πάνω χέρι όσον αφορά την υπόθεση πρόκριση, παρόλα αυτά Ράμσεϊ, Γουίλσιρ και Μπεγερίν δεν χάνουν την πίστη τους στην πρόκριση.

Ο Ουαλός μέσος της Άρσεναλ, ανέβασε στο twitter φωτογραφία από μια μονομαχία του με τον Γκριζμάν, συνοδευόμενη με μια λεζάντα που δίνει το σύνθημα ενόψει της ρεβάνς. Συγκεκριμένα ο Ράμσεϊ έγραψε: «Δεν έχει τελειώσει! Είμαστε 90 λεπτά μακριά από τον τελικό! Ευχαριστούμε για την υποστήριξη».

Από την άλλη, ο Τζακ Γουίλσιρ διάλεξε να ανεβάσει φωτογραφία από τη σέντρα του για τον Λακαζέτ που οδήγησε την Άρσεναλ στο 1-0. Φυσικά δεν έμεινε εκεί, καθώς έγραψε: «Σπουδαία ομαδική προσπάθεια χθες βράδυ. Νιώσαμε την αγάπη και την ενέργεια των οπαδών από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό. Ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε στη Μαδρίτη. Κοιτάμε μπροστά, αλλά πρώτα πάμε για το μεγάλο παιχνίδι την Κυριακή (σ.σ. με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ).

Τέλος, ο Έκτορ Μπεγερίν επέλεξε να ανεβάσει φωτογραφία με τον σκόρερ της Άρσεναλ, Αλεξάντρ Λακαζέτ. Φυσικά, στο ίδιο μήκος κύματος με τους συμπαίκτες του, συνόδευσε τη φωτογραφία από λεζάντα πίστης. Συγκεκριμένα έγραψε: «Δεν έχει τελειώσει τίποτα ακόμη! Ας έχουμε θετική ενέργεια και πίστη όπως απόψε. Ευχαριστούμε για την απίστευτη ατμόσφαιρα απόψε! Πολεμάμε μαζί».

Δείτε τα tweets των παικτών της Άρσεναλ

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ