Φέγενορντ – Ρόμα 1-0: Ρεσιτάλ ατυχίας για τους «τζιαλορόσι», προβάδισμα πρόκρισης για τους Ολλανδούς

Φέγενορντ – Ρόμα 1-0: Ρεσιτάλ ατυχίας για τους «τζιαλορόσι», προβάδισμα πρόκρισης για τους Ολλανδούς

Η Φέγενορντ επικράτησε με 1-0 της Ρόμα και πήρε προβάδισμα πρόκρισης για τα ημιτελικά του Europa League. Χαμένο πέναλτι και δοκάρι για την ομάδα του Μουρίνιο.

Η Ρόμα έχασε τον Ντιμπάλα πολύ νωρίς, λόγω τραυματισμού (μπήκε στην θέση του ο Ελ Σαράουϊ στο 26΄), πέναλτι με τον Πελεγκρίνι στο 42΄ (δοκάρι), είχε κι άλλο δοκάρι με τον Ιμπάνιες στο δεύτερο μέρος (63΄) και τελικά όχι μόνο δεν πήρε τίποτα από τον πρώτο προημιτελικό του Europa League με την Φέγενορντ, αλλά έφυγε ηττημένη με 1-0!

Η ολλανδική ομάδα με «σύμμαχο» την τύχη πήρε κατά κάποιο τρόπο «εκδίκηση» για την ήττα της στον περυσινό τελικό του Europa Conference League από τους Ιταλούς.

Διαβάστε επίσης: Έχει ξεφύγει ο Λουτσέσκου: Έριξε σφαλιάρα σε παίκτη της Λαμίας (vid)

Με τρομερό γκολ του Ματς Βίφερ στο 53′, η πρωτοπόρος της Eredivisie πέτυχε μεγάλη νίκη επί των «Ρωμαίων» και πλέον, έχει τον πρώτο λόγο για την πρόκριση στους ημιτελικούς, ενόψει της ρεβάνς στο «Ολίμπικο» την προσεχή Πέμπτη (20/04).

Φέγενορντ: Μπάιλοβ, Τράουνερ, Χάντσκο, Χάρτμαν, Xεϊρτράουντα, Σιμάνσκι, Βίφερ, Κοκτσού, Τζαχανμπάκς (72’ Ντανίλο Περέιρα), Χιμένεθ (83’ Λόπες), Ιντρίσι (64’ Παϊσάο)

Ρόμα: Πατρίσιο, Σμόλινγκ, Μαντσίνι, Ζαλέβσκι, Ιμπάνιεθ, Σπινατσόλα (84’ Τσελίκ), Μάτιτς, Πελεγκρίνι (46’ Βαϊνάλντουμ), Κριστάντε, Ντιμπάλα (26’ Ελ Σααραουί), Έιμπραχαμ (58’ Μπελότι)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ