Η Σέβιλλη διέσυρε την Γιουνάιτεντ και πάει να το σηκώσει ξανά (3-0) – Στα ημιτελικά και η Γιουβέντους (1-1)

Η Σέβιλλη διέσυρε την Γιουνάιτεντ και πάει να το σηκώσει ξανά (3-0) – Στα ημιτελικά και η Γιουβέντους (1-1)

Δεν γινόταν να μείνει εκτός από την διοργάνωση της. Με μια εξαιρειτική εμφάνιση η Σεβίλλη... σκόρπισε με 3-0 την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και πήρε την πρόκριση για την τετράδα του Europa League. Στα ημιτελικά και η Γιουβέντους που ντούμπλαρε τις νίκες της κόντρα στη Σπόρτινγκ.

Το Europa League είναι η διοργάνωση της Σεβίλλης και αυτό αποδείχθηκε για ακόμη μια φορά…

Με μια εξαιρετική εμφάνσιση οι Ανδαλουσιάνοι επικράτησαν με το εμφαιτκό 3-0 εντός έδρας της Γιουνάιτεντ αφήνοντας έτσι εκτός συνέχειας τους «κόκκινους διάβολους» οι οποίοι είχαν βλέψεις για το φετινό τρόπαιο.

Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να προηγηθούν μόλις στο 8′, έπειτα από το τραγικό λάθος του Μαγκουάιρ.

Ο Άγγλος κεντρικός αμυντικός έκανε λάθος πάσα έξω από την περιοχή των φιλοξενούμενων, οι παίκτες των γηπεδούχων έκλεψαν, με την μπάλα να φτάνει στον Εν Νεσίρι ο οποίος δεν είχε πρόβλημα να δώσει το προβάδισμα στην ομάδα του.

Με το καλημέρα της επανάληψης (47′) ο Μπαντέ έδωσε… αέρα δύο τερμάτων στην ομάδα του με κεφαλιά. Το τελικό 3-0 διαμόρφωσε ο Εν Νεσίρι στο 81′ με το δεύτερο προσωπικό του γκολ στην αναμέτρηση.

ΣΕΒΙΛΛΗ: Μπουνού, Νάβας, Μπαντέ, Μαρκάο (29′ Σούσο), Ακούνια, Οκάμπος, Γκούντελ, Φερνάντο, Ράκιτιτς, Λαμέλα, Εν Νεσιρί

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ: Ντε Χέα, Γουάν Μπισάκα (46′ Λουκ Σο), Λίντελεφ, Μαγκουάιρ, Νταλότ, Έρικσεν, Καζεμίρο, Ζάμπιτσερ, Άντονι, Μαρσιάλ (54′ Βέχορστ), Σάντσο (46′ Ράσφορντ).

Άντεξε και πρόκριθηκε στους «4» η Γιουβέντους 

Η Γιουβέντους απέσπασε ισοπαλία 1-1 στη Λισαβόνα κόντρα στη Σπόρτινγκ και με το 1-0 στο Τορίνο προκρίθηκε στα ημιτελικά του Europa League, με τους Πορτογάλους να χάνουν σωρεία ευκαιριών στο τέλος. Οι φιλοξενούμενοι πήραν το προβάδισμα με τον Ραμπιό στο 9′, με τους Πορτογάλους να βρίσκουν το γκολ της ισοφάρισης με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Έντουαρντς στο 20′.

ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ: Αδάν, Κόατες, Σάντος (87’ Αρτούρ), Ινάσιο (81’ Ρέις), Εσγάιο, Ουγκάρτε, Μορίτα, Ντιομαντέ, Τρινκάο (81’ Τσερμίτι), Έντουαρντς, Πότε

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: Σέζνι, Μπρέμερ (73’ Γκάτι), Ντανίλο, Κουαδράδο, Σάντρο, Μιρέτι (72’ Πογκμπά), Ραμπιό, Λοκατέλι, Ντι Μαρία, Κιέζα (78’ Κόστιτς), Βλάχοβιτς (71’ Μίλικ)

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ