Ξεκάθαρος ο Αλόνσο: «Υπάρχει και δεύτερος αγώνας»

Ξεκάθαρος ο Αλόνσο: «Υπάρχει και δεύτερος αγώνας»

Ο Τσάμπι Αλόνσο έστειλε το μήνυμά του για τον επαναληπτικό της Λεβερκούζεν με τη Ρόμα.

Δυσαρεστημένος από την εικόνα των ποδοσφαιριστών του, αλλά αισιόδοξος ενόψει της ρεβάνς, εμφανίσθηκε ο Τσάμπι Αλόνσο, μετά την εκτός έδρας ήττα που γνώρισε η Λεβερκούζεν από την Ρόμα με 1-0, στον πρώτο ημιτελικό του Europa League.

«Δεν είμαστε ικανοποιημένοι και προφανώς, δεν θέλαμε αυτήν την ήττα. Ωστόσο, υπάρχει ο δεύτερος αγώνας και ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε», τόνισε ο νεαρός προπονητής των «ασπιρινών» και πρόσθεσε: «Δεν θα υπάρξουν υπολογισμοί, θα πρέπει να νικήσουμε.

Διαβάστε επίσης: «Βόμβα» από την UEFA: Παίρνουν τον τελικό του Champions League από την Πόλη;

Με τον Μουρίνιο (σ.σ. ο Πορτογάλος ήταν προπονητής του στην Ρεάλ Μαδρίτης), είχαμε πολύ καιρό να συναντηθούμε και ήταν όμορφα, μετά από σχεδόν δέκα χρόνια. Από τακτικής άποψης, ήταν αναμενόμενο ότι θα αντιμετωπίζαμε μία δυνατή ομάδα, με συχνές μεταβάσεις και κατοχή μπάλας. Στο πρώτο δεκάλεπτο του παιχνιδιού, είχαμε καλές ευκαιρίες, τις οποίες δεν αξιοποιήσαμε. Είναι δυνατοί στην άμυνα, αλλά ξέρουμε ότι μπορούσαμε να τα πάμε καλύτερα. Τώρα, θα ασχοληθούμε με το ματς της επόμενης εβδομάδας. Δεν χάθηκαν όλα και θα προετοιμασθούμε σωστά».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ