Europa League : «Βγαίνουν» απόψε οι φιναλίστ της Λιόν

Europa League : «Βγαίνουν» απόψε οι φιναλίστ της Λιόν

Απόψε στις 22:05 διεξάγονται οι ρεβάνς των ημιτελικών του Europa League και θα μάθουμε ποιες θα είναι οι δύο φιναλίστ που θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους στη Λιόν στις 16 Μαΐου.

Ο δεύτερος «πρόωρος» τελικός μεταξύ της Ατλέτικο Μαδρίτης και της Άρσεναλ ξεχωρίζει από το πρόγραμμα των αγώνων-ρεβάνς για τα ημιτελικά του Europa League. Αμφότερες οι ομάδες θέλουν το τρόπαιο, ειδικά ο Αρσέν Βενγκέρ, ο οποίος θέλει να κλείσει την 22ετή καριέρα του στον πάγκο των Λονδρέζων με την κατάκτηση ενός ευρωπαϊκού τίτλου.

Στο πρώτο ματς οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1 και θα λύσουν απόψε τις διαφορές τους στην ισπανική πρωτεύουσα. Στο άλλο ζευγάρι των ημιτελικών η Μαρσέιγ, χωρίς τον τραυματία, Κώστα Μήτρογλου, θα διεκδικήσει το εισιτήριο για τον τελικό της διοργάνωσης στη Λιόν στην Αυστρία, κόντρα στη Σάλτσμπουργκ, έχοντας το αβαντάζ της νίκης με 2-0 στο πρώτο ματς του «Βελοντρόμ».

Να σημειωθεί πως όποια ομάδα προκριθεί από το ζευγάρι Μαρσέιγ-Σάλτσμπουργκ θα είναι η -τυπικά- γηπεδούχος στον τελικό της διοργάνωσης. Ο τελικός θα διεξαχθεί στις 16 Μαϊου στο «Stade de Lyon» στη Γαλλία.

Αναλυτικά το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα των πρώτων ημιτελικών του Europa League:

Σάλτσμπουργκ (Αυστρία)-Μαρσέιγ (Γαλλία) 0-2
Ατλέτικο Μαδρίτης (Ισπανία)-Αρσεναλ (Αγγλία) 1-1

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ