«Καμπάνα» τεσσάρων αγωνιστικών στον Μουρίνιο από την UEFA

«Καμπάνα» τεσσάρων αγωνιστικών στον Μουρίνιο από την UEFA

«Ακριβά» θα πληρώσει την επίθεση στον διαιτητή του τελικού του Europa League, Άντονι Τέιλορ, ο Ζοσέ Μουρίνιο, καθώς η UEFA του επέβαλλε ποινή αποκλεισμού τεσσάρων αγώνων στην Ευρώπη.

Στις 31 Μαΐου η Ρόμα έχασε τον τελικό του Europa League από τη Σεβίλλη, σε μια συνάντηση στο τέλος της οποίας ο ιταλικός σύλλογος και οι οπαδοί του υπέπεσαν σε αρκετά παραπτώματα. Σήμερα, η UEFA ανακοίνωσε τις κυρώσεις που επιβλήθηκαν εναντίον των «Τζιαλορόσι» αλλά και τους προπονητή της.

Η αρχή από τον προπονητή, με τον Ζοζέ Μουρίνιο να «εισπράττει» ποινή αποκλεισμού τεσσάρων αγώνων από τις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις της ομάδας του, λόγω των υβριστικών δηλώσεών του προς τον διαιτητή της συνάντησης, τον Άγγλο Άντονι Τέιλορ.

Διαβάστε επίσης: «Ολυμπιακός και Μπάγερν ενδιαφέρονται για τον Χάνγκα»

Επίσης, η αρμόδια πειθαρχική επιτροπή τής UEFA επέβαλε πρόστιμο 50.000 ευρώ στη Ρόμα και της απαγόρευσε να πουλήσει εισιτήρια στους οπαδούς της για τον επόμενο ένα εκτός έδρας αγώνα, για άναμμα πυροτεχνημάτων, ρίψη αντικειμένων, πράξεις φθοράς και αναστάτωση στο πλήθος.

Ακόμη, η ιταλική ομάδα θα πληρώσει πρόστιμο 5.000 ευρώ για την ανάρμοστη συμπεριφορά της ομάδας και θα πρέπει να επικοινωνήσει με την Ουγγρική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία εντός 30 ημερών για τη διευθέτηση των ζημιών που προκλήθηκαν από τους οπαδούς της στο «Φέρεντς Πούσκας» (η έδρα του τελικού), δηλαδή για σπασμένους κάδους, γυαλιά, πρίζες καλωδίων και σπασμένα καθίσματα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ