Η συγγνώμη του… μοιραίου της Γκενκ στους συμπαίκτες του

Η συγγνώμη του… μοιραίου της Γκενκ στους συμπαίκτες του

Ο Τζόσεφ Πέιντσιλ μπορεί με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι να έδωσε το προβάδισμα στην Γκενκ αλλά η ανεξήγητη κίνηση πάνω στον Κινί υποχρέωσε τον διαιτητή να του δώσει απευθείας κόκκινη κάρτα συνεισφέροντας έτσι στην έκβαση του αποτελέσματος.

Ο Τζόσεφ Πέιντσιλ χρειάστηκε να εκτελέσει δύο φορές πέναλτι (η πρώτη ήταν άστοχη αλλά επαναλήφθηκε επειδή ο Πασχαλάκης πάτησε εκτός γραμμής) για να δώσει το προβάδισμα στην Γκενκ μόλις στο 30ο λεπτό. Εν τέλει, όμως, αποδείχθηκε ο μοιραίος του αγώνα μετά από ανεξήγητη κίνηση.

Όλα έδειχναν πως η βέλγικη ομάδα θα πετύχαινε κι άλλο γκολ με τις ευκαιρίες που δημιουργούσε όμως μία κλωτσιά εκτός φάσης του Πέιντσιλ πάνω στον Κινί ανάγκασε τον διαιτητή να δώσει απευθείας κόκκινη στον 25χρονο από την Γκάνα αφήνοντας τους γηπεδούχους με παίκτη λιγότερο. Αυτό συνέβαλε στο αποτέλεσμα καθώς στο ο Ολυμπιακός έπαιρνε μέτρα στο γήπεδο και στο 90+6′ απέδρασε από το Βέλγιο και πήρε την πρόκριση για τα playoffs του Europa League.

Το μεσημέρι της Παρασκευής (18/8) ο ίδιος θέλησε να ζητήσει συγγνώμη από τους συμπαίκτες του δημοσιεύοντας τον προσωπικό λογαριασμό του στο Twitter: «Θέλω να ζητήσω συγγνώμη από τους συμπαίκτες μου, τους φιλάθλους και όλους για την κόκκινη κάρτα χθες το βράδυ. Σας απογοήτευσα και λυπάμαι ειλικρινά. Μπορούμε να μάθουμε πολλά από αυτή την αναποδιά και επιθυμώ να το χρησιμοποιήσουμε ως κίνητρο για τον επόμενο αγώνα μας. Μαζί, μπορούμε να επανέλθουμε πιο δυνατοί από ποτέ.»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ