Κίνι: «Να μπούμε στους ομίλους και να κάνουμε μια καλή σεζόν στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις»

Κίνι: «Να μπούμε στους ομίλους και να κάνουμε μια καλή σεζόν στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις»

Ο Κίνι δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του για τις πρώτες του συμμετοχές σε ευρωπαϊκά ματς ενώ τόνισε πως στόχος είναι η είσοδος στους ομίλους του Europa League και μία καλή πορεία.

Ο Κίνι εκπροσώπησε τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού στη συνέντευξη Τύπου της αναμέτρησης με την Τσουκαρίτσκι και δεν έκρυψε τη χαρά και τον ενθουσιασμό του που συμμετέχει στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Ο άσος των «ερυθρόλευκων» επισήμανε πως στόχος είναι η είσοδος στους ομίλους του Europa League και μία καλή πορεία στην Ευρώπη.

Διαβάστε επίσης: «Βόμβα» στον ΠΑΟΚ με Νάρεϊ!

Όσα είπε ο Κίνι:

Για το πώς ζει τα πρώτα του ευρωπαϊκά ματς: «Είμαι πολύ ενθουσιασμένος και χαρούμενος που παίζει σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Ποτέ δεν είναι αργά. Αμα κάτι το θέλεις και μπορείς. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος, γεμάτος φιλοδοξίες. Να περάσουμε και αυτό τον γύρο και να μπούμε στους ομίλους. Να κάνουμε μια καλή σεζόν στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις».

Τι πρέπει να κάνει ο Ολυμπιακός για να περάσει: «Πιστεύω όταν η άμυνα είναι συμπαγής, τότε νιώθεις πιο ασφαλής και είσαι πιο κοντά στη νίκη και στην πρόκριση. Νομίζω ότι είναι πάρα πολύ σημαντικό να έχουμε μια καλή απόδοση στην άμυνα και να εκμεταλλευτούμε στην επίθεση τις ευκαιρίες μας. Να είμαστε συγκεντρωμένοι στο πλάνο, να είμαστε πιστοί στο σχέδιο που έχουμε θέσει για να κερδίσουμε το παιχνίδι. Να έχουμε μια πάρα πολύ καλή αμυντική λειτουργία. Να μην δεχθούμε γκολ. Αν είμαστε συγκεντρωμένοι και σε ένα καλό επίπεδο, θα είμαστε πιο κοντά στον στόχο μας».

Για το εάν παίζει ρόλο η ηλικία πλέον στο ποδόσφαιρο: «Δεν νομίζω ότι η ηλικία παίζει μεγάλο ρόλο. Είμαι 33 και νιώθω πολύ δυνατός. Είμαι σε πάρα πολύ καλή κατάσταση. Είμαι καλά σωματικά. Εχω τις ίδιες φιλοδοξίες με όταν ήμουν 20 ετών. Όταν αναφέρθηκα πριν στην ηλικία μου ήταν επειδή ξεκινάω τώρα να παίζω σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Νιώθω πάρα πολύ δυνατός, έχω περισσότερη όρεξη και διάθεση από όταν ήμουν 20».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ