Τα γκολ του θριάμβου της Ατλέτικο και το απίστευτο δοκάρι του Μήτρογλου (vids)

Τα γκολ του θριάμβου της Ατλέτικο και το απίστευτο δοκάρι του Μήτρογλου (vids)

Δείτε τα δύο γκολ του Γκριεζμάν (21’, 49’), αλλά και το τέρμα του Γκάμπι (89’), με τα οποία η Ατλέτικο κέρδισε με 3-0 την Μαρσέιγ στον τελικό του Europa League - Στο 81΄είχε δοκάρι η Μαρσέιγ με τον Μήτρογλου.

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Αντουάν Γκριεζμάν η Ατλέτικο Μαδρίτης νίκησε με 3-0 την Μαρσέιγ και κατέκτησε το Europa League. O Γάλλος επιθετικός σκόραρε τα δύο από τα τρία γκολ των Ροχιμπλάνκος, με τον Γκάμπι να βάζει το κερασάκι στην τούρτα.

Όλα ξεκίνησαν στο 21’ όταν ο Γκάμπι εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Ζαμπό-Αγκισά, έδωσε στον Γκριεζμάν και αυτός με πλασέ νίκησε τον Μανταντά για το 1-0.

https://www.youtube.com/watch?v=KOTHA4gsJ50

Στην αρχή του δεύτερου ημιχρόνου και συγκεκριμένα στο 49’ ο Γάλλος ξαναχτύπησε και έδωσε αέρα δύο γκολ στην ομάδα του. Ο Κόκε είδε την κίνηση του Γκριεζμάν, πέρασε με κάθετη πάσα την μπάλα στο συμπαίκτη του και αυτός με πολύ ωραίο τελείωμα έκανε το 2-0.

 

Στο τελευταίο δεκάλεπτο η Μαρσέιγ πίεσε για το γκολ που θα την έβαζε ξανά στο παιχνίδι και στο 81′ είχε δοκάρι με τον Μήτρογλου. Ο διεθνής στράικερ με μια πολύ ωραία γυριστή κεφαλιά προσπάθησε να σκοράρει, αλλά η μπάλα κατέληξε στο δεξί δοκάρι του Όμπλακ.

Οι Μασσαλοί πίεσαν, αλλά αυτοί που σκόραραν ήταν οι Ισπανοί. Στο 89′ ο Κόκε άνοιξε στα δεξιά στον Γκάμπι και αυτός με διαγώνιο σουτ νίκησε τον Μανταντά για το τελικό 3-0.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ