Μήτρογλου : «Σε τέτοιο επίπεδο πρέπει να σκοράρεις…»

Μήτρογλου : «Σε τέτοιο επίπεδο πρέπει να σκοράρεις…»

Ο Κώστας Μήτρογλου, που λίγο έλειψε να σκοράρει κόντρα στην Ατλέτικο, μίλησε μετά το ματς για τον Τελικό αλλά και τι θα γίνει με τη Μαρσέιγ στο μέλλον.

Ο Έλληνας επιθετικός μπήκε πολύ αργά στην αναμέτρηση, ακόμα και έτσι όμως λίγο έλειψε να σκοράρει με μια εκπληκτική κεφαλιά (σταμάτησε στο δεξί κάθετο του Όμπλακ) και να αλλάξει τα δεδομένα του Τελικού του Europa League.

Αμέσως μετά το τέλος της αναμέτρησης ο Έλληνας επιθετικός μίλησε στην CosmoteSports τόσο για την εικόνα που είχε από την αναμέτρησης, κάνοντας αναφορά και στα λάθη των Γάλλων, όσο και για την επόμενη μέρα για τη Μαρσέιγ.

«Σε τέτοιο επίπεδο πρέπει να βάζεις γκολ όταν έχεις την ευκαιρία, όπως εμείς στο ξεκίνημα. Στην Ατλέτικο τα έκαναν όλα καλά και έφτασαν στο 3-0. Εμείς κάναμε κάποια λάθη, παλέψαμε όμως σαν ομάδα και θέλω να δώσω συγχαρητήρια σε όλους. Είμαστε στεναχωρημένοι, αλλά οφείλουμε να το ξεπεράσουμε.

Έχουμε ακόμα ένα ματς και θέλουμε να βγούμε στο Champions League. Υπάρχει στο σύλλογο ένα δυνατό project. Κάναμε με την παρουσία μας σε αυτόν τον τελικό ένα μεγάλο βήμα και κοιτάμε μόνο μπροστά».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ