Μήτρογλου: «Ήταν ένα θαυμάσιο ταξίδι, δεν ήταν γραφτό να νικήσουμε» (pic)

Μήτρογλου: «Ήταν ένα θαυμάσιο ταξίδι, δεν ήταν γραφτό να νικήσουμε» (pic)

Με μια δόση πίκρας, αλλά με περίσσια αισιοδοξία για το «αύριο», το διαδικτυακό μήνυμα του Κώστα Μήτρογλου μετά την ήττα της Μαρσέιγ (3-0) στον τελικό του Europa League!

Ο Κώστας Μήτρογλου επιστρατεύτηκε από τον Γκαρσία στο 74ο λεπτό του τελικού του Europa League και στην πρώτη επαφή του με την μπάλα σημάδεψε το δεξί δοκάρι της εστίας του Γιαν Όμπλακ (στο 81′) στην μεγαλύτερη ευκαιρία της Μαρσέιγ στην επανάληψη. Εν τέλει οι Μασσαλοί δεν κατάφεραν να βρουν δίχτυα και μοιραία ηττήθηκαν από την Ατλέτικο Μαδρίτης (3-0). Ο Έλληνας άσος (ο τρίτος που συμμετέχει σε τελικό ευρωπαϊκής διοργάνωσης, μετά τους Ζήκο και Τζιόλη) το βράδυ της Πέμπτης (17/05) έστειλε το διαδικτυακό του μήνυμα για το ταξίδι που δεν είχε αίσιο τέλος, μα θα κάνει τον ίδιο και τους συμπαίκτες του «καλύτερους και πιο ισχυρούς»

Αναλυτικά όσα έγραψε ο Έλληνας διεθνής στο επίσημο προφίλ του στο twitter:

«Ήταν ένα θαυμάσιο ταξίδι! Όλοι θέλαμε τόσο πολύ να κερδίσουμε, δώσαμε ό, τι είχαμε, αλλά δεν γραφτό να γίνει. Σας ευχαριστούμε που ήσασταν εκεί, υποστηρίζοντας μας σε όλη τη διαδρομή. Τέτοια ταξίδια πάντα σε κάνουν καλύτερο και θα γίνουμε καλύτεροι και ισχυρότεροι!»

https://twitter.com/kmitroglou/status/997181930390130689

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ