Άμραμπατ: «Η αναταραχή στον Άγιαξ είναι πλεονέκτημα για την ΑΕΚ»

Άμραμπατ: «Η αναταραχή στον Άγιαξ είναι πλεονέκτημα για την ΑΕΚ»

Ο Νόρντιν Άμραμπατ μίλησε για την αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον Άγιαξ και το κατά πόσο επηρεάζει τον αγώνα, η κατάσταση που επικρατεί στον «Αίαντα».

Η ΑΕΚ υποδέχεται την Πέμπτη (5/10, 19.45) τον Άγιαξ για τη δεύτερη αγωνιστική των ομίλων του Europa League, με σκοπό τη νίκη που θα της εξασφαλίσει σε μεγάλο βαθμό τη συνέχεια στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και το 2024 και ο Νόρντιν Άμραμπατ μίλησε για την κατάσταση που βρίσκει απέναντί της η «Ένωση» τον «Αίαντα».

Ο Άμραμπατ, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο ολλανδικό μέσο «ajaxlife», ανέφερε πως η ΑΕΚ θα μπορούσε να εκμεταλλευτεί την αρνητική κατάσταση που επικρατεί στην ομάδα του Άμστερνταμ.

Διαβάστε επίσης: Ο Μάγκνουσον ανανεώνει με τον Παναθηναϊκό για ακόμη ένα χρόνο

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Άμραμπατ για την αναμέτρηση κόντρα στον Άγιαξ: 

Για την άσχημη κατάσταση που επικρατεί στον Άγιαξ: «Φυσικά η αναταραχή στον Άγιαξ είναι ένα πλεονέκτημα για εμάς… Αν επικρατεί χάος στην κορυφή του κλαμπ, φτάνει κάτω στα αποδυτήρια. Μπορείς να το νιώσεις αυτό και να το βγάλεις στον αγωνιστικό χώρο. Όταν είσαι μεγαλύτερος, μπορείς να το αφήσεις εκτός. Είναι πιο δύσκολο όταν είσαι νέος».

Για το τι μπορεί να προσφέρει μία γεμάτη OPAP Arena: «Θα παίξουμε μπροστά σε 32.000 θεατές, σε ένα καινούργιο γήπεδο από πέρυσι. Είναι πάντα γεμάτο. Οι οπαδοί είναι κοντά στον αγωνιστικό χώρο. Η ατμόσφαιρα είναι εκπληκτική, αν και ειλικρινά πιστεύω ότι η ατμόσφαιρα στα ντέρμπι είναι καλύτερη σε σχέση με τα ευρωπαϊκά παιχνίδια».

Για τον Ματίας Αλμέιδα: «Πρώτα από όλα, είναι ένας φανταστικός τύπος. Φίλος με τους παίκτες. Ένας ωραίος άνθρωπος, προπονητής για τους παίκτες. Τακτικά είναι δυνατός. Μερικές φορές έρχεται το πρωί στην προπόνηση με μαύρες σακούλες κάτω από τα μάτια. Τότε ξέρεις ότι ανέλυε αγώνες όλο το βράδυ. Είναι ειλικρινής, δεν σου λέει βλακείες και δεν δίνει υποσχέσεις που δεν θα κρατήσει. Οι παίκτες θα πέσουν στη φωτιά γι’ αυτόν.

Είμαστε μια πολεμική μηχανή. Τακτικά δυνατοί και ανταποκρινόμαστε καλά στις αδυναμίες του αντιπάλου. Πέρυσι κατακτήσαμε το νταμπλ μαζί του. Τώρα νικάμε την Μπράιτον, αλλά μας λείπουν οι δύο κεντρικοί αμυντικοί»

Για τη στιγμή που βρέθηκε στις ακαδημίες του Άγιαξ: «Ναι, ο Άγιαξ έχει μια ειδική θέση στην καρδιά μου… Οταν πήγα να παίξω στην Αϊντχόφεν το 2008, ο Άγιαξ δεν έδειξε κάποιο ενδιαφέρον».

Για τα παιχνίδια της ΑΕΚ στα προκριματικά του Champions League: «Άδικα αποκλειστήκαμε από την Αντβέρπ. Ήμασταν καλύτεροι. Είχαμε περισσότερες ευκαιρίες από την Αντβέρπ. Στον προηγούμενο γύρο, η Ντιναμό ήταν καλύτερη από μας. Αυτό πρέπει να το πούμε. Ο Γιόριπ Σούαλο έπαιξε σαν αφεντικό απέναντί μας και στα δυο ματς. Αυτό να το σημειώσετε. Έχετε δει τον επιθετικό μας, τον Λιβάι Γκαρσία. Δεν είναι ο πιο εύκολος αντίπαλος».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ