ΑΕΚ: Μόνο ο Γκαρσία εκτός για Άγιαξ

ΑΕΚ: Μόνο ο Γκαρσία εκτός για Άγιαξ

Ο Λιβάι Γκαρσία αναμένεται να είναι η μοναδική απουσία της ΑΕΚ στο μεγάλο παιχνίδι με τον Άγιαξ στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Η κακή εμφάνιση και η ήττα από τον ΟΦΗ στην Κρήτη ανήκουν στο παρελθόν για την ΑΕΚ που από σήμερα ξεκίνησε την μίνι προετοιμασία της για το μεγάλο ματς με τον Άγιαξ (5/10, 19:45) στη Νέα Φιλαδέλφεια. Ένα παιχνίδι όπου εφόσον η Ένωση πάρει τους τρεις βαθμούς θα κάνει πολύ μεγάλο βήμα για την κατάκτηση μίας εκ των δύο πρώτων θέσεων στον όμιλο του Europa League.

Σε αυτό το ματς δεν θα είναι διαθέσιμος ο Λιβάι Γκαρσία που υπέστη θλάση στην προπόνηση του Σαββάτου και υπολογίζεται πως θα είναι έτοιμος μετά τη διακοπή για τις Εθνικές ομάδες. Πλην του άσου από το Τρίνινταντ και Τομπάγκο αλλά και του Πάολο Φερνάντες που συνεχίζει το πρόγραμμα αποκατάστασης, όλοι οι υπόλοιποι είναι στη διάθεση του Ματίας Αλμέιδα.

Διαβάστε επίσης: Η διαφορά του Γιοβάνοβιτς και του Μαρτίνς πριν από την Χάιφα: Έφυγαν για το Ισραήλ οι Πράσινοι

Άπαντες προπονήθηκαν κανονικά το απόγευμα της Τρίτης στα Σπάτα κι έτσι ο Αργεντινός τεχνικός θα μπορεί να σχεδιάσει χωρίς άλλα προβλήματα τα πλάνα του για το μεγάλο παιχνίδι με τους Ολλανδούς. Παράλληλα, ξεκίνησε και η διάθεση των εισιτηρίων για το εκτός έδρας παιχνίδι με τη Μαρσέιγ στο «Βελοντρόμ».

Η ενημέρωση της ΠΑΕ:

«Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει ότι αρχίζει μέσω του aekfc.gr η προπώληση των εισιτηρίων για τον εκτός έδρας αγώνα της ομάδας μας με τη Μαρσέιγ (26/10 – 19.45), στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής των ομίλων του UEFA Europa League. Η τιμή των εισιτηρίων είναι 30 ευρώ.

Για λόγους ασφαλείας, οφείλεται κατά την αγορά του εισιτηρίου σας να δηλώσετε έγγραφο ταυτοπροσωπίας, τη χώρα από την οποία θα ταξιδέψετε στη Γαλλία, όπως επίσης ημερομηνία και τρόπο άφιξης (οδικώς / αεροπορικώς).

Όσοι φίλαθλοι ολοκληρώσουν την προαγορά τους θα λάβουν στο mail τους επιβεβαιωτικό μήνυμα, ενώ θα υπάρξουν νεότερες ενημερώσεις για τον τρόπο παραλαβής των εισιτηρίων, καθώς και για οδηγίες μετάβασης στο γήπεδο την ημέρα του αγώνα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ