ΜΑΚΑΜΠΙ ΧΑΙΦΑ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ Live Streaming

ΜΑΚΑΜΠΙ ΧΑΙΦΑ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ Live Streaming

ΜΑΚΑΜΠΙ ΧΑΙΦΑ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ Live Streaming

Η Μακάμπι Χάιφα αντιμετωπίζει τον Παναθηναϊκό στη 2η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Europa League. Στο τελευταίο παιχνίδι της για το πρωτάθλημα επικράτησε δύσκολα, με σκορ 3-2. Η Μακάμπι Νετάνια της έβαλε δύσκολα, προηγήθηκε δύο φορές στο πρώτο μέρος, αλλά η πρωταθλήτρια Ισραήλ έβγαλε χαρακτήρα. Πέτυχε επίσης δύο γκολ στο πρώτο μέρος, ενώ στην επανάληψη έγινε το 3-2 και έτσι έκανε τη δουλειά της. Δεν έχει ξεκινήσει καλά στο πρωτάθλημα, αφού έχει ήδη δύο απώλειες (2-1-1) σε 4 αγώνες. Στην πρεμιέρα στη διοργάνωση, δεν τα πήγε καλά στη Γαλλία και έχασε με 3-0 από τη Ρεν. Βέβαια, έκανε πολύ κακή εκκίνηση στο ματς και βρέθηκε να κυνηγάει πριν καν συμπληρωθεί ένα λεπτό αγώνα. Καλύτερη ομάδα η Ρεν, την πίεσε και θα μπορούσε να είχε βρει κι άλλα γκολ. Εκτός δράσης απόψε οι Αζίζα (εξτρέμ) και Μεναχέμ (αριστερό μπακ).

Ο Παναθηναϊκός ήταν αλάνθαστος στο πρωτάθλημα με 3/3 νίκες απέναντι σε Βόλο (3-0), ΠΑΣ Γιάννινα (1-0) και Παναιτωλικό (5-0), δείχνοντας ότι και φέτος θα στηριχτεί σε μεγάλο βαθμό στην άμυνά του. Μετά ήρθε η πρεμιέρα στο Europa League, όπου αντιμετώπισε την ισπανική Βιγιαρεάλ, με την ομάδα του Γιοβάνοβιτς να επικρατεί πολύ άνετα στο ΟΑΚΑ, με σκορ 2-0. Στη συνέχεια ήρθε η ήττα από την ΑΕΚ (1-2), ενώ μετά το 4-1 στην έδρα του Αστέρα και το πρόσφατο αγχωτικό εντός έδρας 2-2 με τον Γερεμέγιεφ να ισοφαρίζει στις καθυστερήσεις του αγώνα τον ΠΑΟΚ. Άξιζε βαθμό, αφού ήταν πολύ καλύτερος στο χορτάρι. Απόψε η ομάδα πηγαίνει στην έδρα της Μακάμπι Χάιφα, για τη 2η αγωνιστική του Europa League, θέλοντας να κάνει το 2/2 στη διοργάνωση. Επιστροφή στην αποστολή για τον Βαγιαννίδη, εκεί θα βρεθούν και οι Αϊτόρ (εξτρέμ) και ο Σπόραρ (επιθετικός).

Ο αγώνας για το Europa League ανάμεσα σε Μακάμπι Χάιφα και Παναθηναϊκό είναι προγραμματισμένος για τις 22:00 της Πέμπτης.

ΜΑΚΑΜΠΙ ΧΑΙΦΑ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ Live StreamingΛινκς για το παιχνίδι…
Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε
Live Streaming

 

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+

 

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ