Διπλό κορυφής για τη Γουέστ Χαμ επί της Φράιμπουργκ (1-2) – Η βαθμολογία στον όμιλο του Ολυμπιακού

Διπλό κορυφής για τη Γουέστ Χαμ επί της Φράιμπουργκ (1-2) – Η βαθμολογία στον όμιλο του Ολυμπιακού

Η Γoυέστ Χαμ πήρε σπουδαία νίκη επί της Φράιμπουργκ εκτός έδρας με 1-2 και ανέβηκε στην κορυφή του ομίλου του Ολυμπιακού. Την επόμενη αγωνιστική Ολυμπιακός - Γουέστ Χαμ.

Η Γουέστ Χαμ ήταν η μεγάλη κερδισμένη της δεύτερης αγωνιστικής των ομίλων του Europa League, με τα «Σφυριά» να παίρνουν σπουδαίο διπλό μέσα στη Φράιμπουργκ και να ανεβαίνει στην κορυφή του ομίλου του Ολυμπιακού με 2 νίκες σε ισάριθμες αναμετρήσεις.

Η Γουέστ Χαμ έδειξε τη δυναμική που έχει σαν ομάδα, αφού μπόρεσε να πάρει το διπλό σε ένα αρκετά ισορροπημένο παιχνίδι, ανάμεσα στις δύο ομάδες, με την Αγγλική ομάδα, να εξασφαλίζει σε μεγάλο βαθμό την κατάληψη της πρώτης θέσης στον όμιλο.

Διαβάστε επίσης: Σκόραρε ο Ποντένσε για τον Ολυμπιακό – Μείωσε σε 2-1 η Μπάτσκα Τόπολα (vids)

Οι Άγγλοι μπήκαν από νωρίς δυνατά στο παιχνίδι και κατάφεραν να προηγηθούν με κεφαλιά του Πακετά στο 8ο λεπτό, έχοντας ευκαιρία να διευρύνουν το προβάδισμά τους στο πρώτο ημίχρονο.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου ο Σάλαϊ ισοφάρισε σε 1-1 για την Φράιμπουργκ, πριν ο Άγκερντ πάρει την κεφαλιά από εκτέλεση φάουλ του Γουόρντ Πράους για να δώσει εκ νέου προβάδισμα τους φιλοξενούμενους.
Η βαθμολογία στον όμιλο του Ολυμπιακού: 

Την επόμενη αγωνιστική ο Ολυμπιακός υποδέχεται τη Γουέστ Χαμ (26/10, 19:45) και η Μπάτσκα Τόπολα υποδέχεται τη Φράιμπουργκ (26/10, 19:45).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ