Γιοβάνοβιτς: «Είναι καλός ο βαθμός της ισοπαλίας, πρέπει να διεκδικήσουμε το κάθε ματς»

Γιοβάνοβιτς: «Είναι καλός ο βαθμός της ισοπαλίας, πρέπει να διεκδικήσουμε το κάθε ματς»

Ικανοποιημένος με τον βαθμό της ισοπαλίας έμεινε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Ο Παναθηναϊκός πιέστηκε αρκετά από τη Μακάμπι Χάιφα, όμως κατάφερε να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας στο Ισραήλ, μαζεύοντας και έναν πολύ σημαντικό πόντο.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς μίλησε μετά το ματς, τονίζοντας πως είναι ικανοποιημένος με τον πόντο, ενώ επισήμανε ότι οι παίκτες του πρέπει να διεκδικούν κάθε ματς.

Οι δηλώσεις του Ιβάν Γιοβάνοβιτς:

«Ήταν ένα παιχνίδι που είχε αρκετές εναλλαγές στον ρυθμό του αγώνα, είχε αρκετές εναλλαγές όσον αφορά τον έλεγχο του παιχνιδιού, υπήρχαν πάρα πολλοί χώροι στο γήπεδο. Είναι ένα προϊόν κούρασης, τα παιδιά παίζουν στην άμυνα εδώ και αρκετό διάστημα, είχαμε κάποια κενά.

Ήταν ένα ματς που πήγαινε η μπάλα από την άμυνα στην επίθεση και καταφέραμε κατά κάποιο τρόπο να ανταποκριθούμε, δεν καταφέραμε να κερδίσουμε, αλλά είναι καλός ο βαθμός της ισοπαλίας γιατί παίζαμε απέναντι σε μια ποιοτική ομάδα με καλή έδρα.

Αν θέλουμε να κάνουμε κάτι περισσότερο στον όμιλό μας θα πρέπει να διεκδικήσουμε το κάθε παιχνίδι, είναι ισορροπημένος ο όμιλός μας, τα επόμενα παιχνίδια έχουν τεράστιο ενδιαφέρον, η Ρεν θεωρητικά είναι η πιο δυνατή ομάδα. Περιμένουμε πώς και πώς να ολοκληρώσουμε τις υποχρεώσεις μας με τον Ατρόμητο.

Είναι μια δύσκολη στιγμή για εμάς, καθώς προερχόμαστε από πολύ δύσκολα παιχνίδια με αρκετό ρυθμό και κούραση. Πρέπει να προετοιμαστούμε για να ολοκληρώσουμε αυτό το κομμάτι του πρωταθλήματος με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, ώστε στην διακοπή να ξεκουραστούμε και να κάνουμε πολύ περισσότερα πράγματα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ