«Κεραυνοί» Τραπ: «Ο Λουτσέσκου έκανε χειρονομίες – Σκάνδαλο η αποβολή μου»

«Κεραυνοί» Τραπ: «Ο Λουτσέσκου έκανε χειρονομίες – Σκάνδαλο η αποβολή μου»

Έξαλλος με τα όσα έγιναν μετά το τελικό σφύριγμα στην Τούμπα εμφανίστηκε ο Γερμανός κίπερ της Άιντραχτ...

Έντονα ήταν τα παράπονα του τερματοφύλακα της Άιντραχτ Φρανκφούρτης, Κέβιν Τραπ για τα όσα έγιναν μετά το τελικό σφύριγμα στην Τούμπα. 

Πιο συγκεκριμένα ο Γερμανός κίπερ ανέφερε πως ο Ραζβάν Λουτσέσκου έκανε χειρονομίες προς σε αυτόν και τους συμπαίκτες του, ενώ χαρακτήρισε την αποβολή του… σκάνδαλο.

Διαβάστε επίσης: Νύφη ανεβαίνει στην πίστα και γίνεται το «έλα να δεις» – Το τσιφτετέλι με τις φίλες της που ξεπέρασε τα 400.000 views

«Μετά το τελευταίο σφύριγμα, είδα κάποιους να κατευθύνονται προς τη φυσούνα των παικτών. Προφανώς υπήρχαν κάποιες προκλήσεις από πλευράς ΠΑΟΚ. Μετά είδα τον προπονητή τους να βγαίνει έξω από τον συγκεντρωμένο κόσμο και να κάνει χειρονομίες. Πήγα και του είπα ‘Ηρέμησε! Το παιχνίδι τελείωσε. Όλα είναι ΟΚ’. Μετά αυτός είπε κάτι προς το μέρος μου και το ίδιο έκαναν και κάποιοι άλλοι άνθρωποι από τον ΠΑΟΚ. Και μετά είδα την κόκκινη κάρτα! Για μένα αυτό είναι σκάνδαλο!», τόνισε ο Γερμανός γκολκίπερ στο RTL.

«Μετά το τέλος του αγώνα με έβριζαν στα αγγλικά και τα ελληνικά. Τους είπα να ηρεμήσουν. Οι παίκτες του ΠΑΟΚ απολογήθηκαν για αυτή τη συμπεριφορά του σταφ της ομάδας τους. Είπα στον διαιτητή ότι δεν έκανα τίποτα, όμως εκείνος επέμεινε στην απόφασή του να με αποβάλει. Δεν μπορώ να το καταλάβω», πρόσθεσε.

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός: Οι τέσσερις βαθμοί που έγιναν ένας, το 4-4-2 και ο Ποντένσε (vids, pic)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ