Στρέφει το βλέμμα του στην Ρεν ο Παναθηναϊκός

Στρέφει το βλέμμα του στην Ρεν ο Παναθηναϊκός

Οι πράσινοι προετοιμάζονται για τον αγώνα της Πέμπτης; (26/10, 22:00) κόντρα στη Ρεν για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Europa League.

Με το ντέρμπι στο Φάληρο να έχει δοθεί στα χέρια της δικαιοσύνης ο Παναθηναϊκός κοιτάει πλέον το ματς με την Ρεν (26/10, 22:00) για τους ομίλους του Europa League.

Η ομάδα του Γιοβάνοβιτς παραμένει πρώτη και αήττητη στον όμιλο μετά τη νίκη απέναντι σε Βιγιαρεάλ και την ισοπαλία στο Ισραήλ κόντρα στη Μακάμπι Χάιφα. Οι Γάλλοι με μία νίκη και μία ήττα βρίσκονται στην τρίτη θέση του ομίλου και ο αγώνας με το «τριφύλλι» είναι κομβικός για τη συνέχειά τους στη διοργάνωση.

Διαβάστε επίσης: «Βόμβα» από το… πουθενά στο NBA: Ο Αντετοκούνμπο υπέγραψε την τριετή επέκταση με τους Μπακς

Όσον αφορά το αγωνιστικό μέρος ο Χουάνκαρ δεν συμμετείχε στην τελευταία προπόνηση, ενώ εκτός ήταν οι τραυματίες Μάγκνουσον και Πάλμερ-Μπράουν. Βέρμπιτς, Κλεϊνχέισλερ, Γερεμέγεφ και Ζέκα δεν βρίσκονται στην ευρωπαϊκή λίστα με τον τελευταίο να συμπεριλαμβάνεται στην αποστολή του Παναθηναϊκού Β μαζί με τον Τσοκάι για τον εξ αναβολής αγώνα της Super League 2 με την Athens Kallithea.

Ο Σέρβος τεχνικός δεν θα προβεί σε πολλές αλλαγές σε σύγκριση με το κυριακάτικο ντέρμπι παρά τη διαθεσιμότητα του Γέντβαι στο κέντρο της άμυνας. Ο Γιοβάνοβιτς έμεινε ικανοποιημένος από την εικόνα του Αραό ως στόπερ και πιθανόν θα κρατήσει τη θέση του για τον ευρωπαϊκό αγώνα. Ροτέισον αναμένεται να κάνει την ερχόμενη Κυριακή (29/10)  με τον Πανσερραϊκό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ