Δεν υπάρχει: Ο VARίστας που «έπνιξε» την κόκκινη στον τραυματισμό του Έσε, θα είναι στο Oλυμπιακός-Γουέστ Χαμ (vid, pic)

Δεν υπάρχει: Ο VARίστας που «έπνιξε» την κόκκινη στον τραυματισμό του Έσε, θα είναι στο Oλυμπιακός-Γουέστ Χαμ (vid, pic)

Ποιος είναι ο Ολλανδός ρέφερι που μετά το «έγκλημα» στο Ολυμπιακός - Φράιμπουργκ με την κόκκινη που «έπνιξε», ορίστηκε και στο ματς με τη Γουέστ Χαμ.

Ο Ολυμπιακός κοντράρεται με τη Γουέστ Χαμ για την τρίτη αγωνιστική του Europa League το βράδυ της Πέμπτης και πριν από λίγες ώρες έγιναν γνωστοί οι ορισμοί της UEFA και οι διαιτητές που θα σφυρίξουν την αναμέτρηση στο Καραϊσκάκη.

Ο πρώτος διαιτητής του ματς θα είναι ο Τρεϊμάνις, που έχει σφυρίξει και σε παιχνίδια στη Super League, όμως η ευρωπαϊκή ομοσπονδία προχώρησε σε μια ακατανόητη κίνηση, καθώς όρισε στο VAR για το σημαντικό παιχνίδι με τα «σφυριά» στο Φάληρο τον Κλέι Ρούπερτι από την Ολλανδία.

Αυτό που έχει ιδιαίτερη σημασία με τον VARίστα του ματς με την αγγλική ομάδα είναι πως είχε οριστεί στον ίδιο ρόλο και στο ματς του Ολυμπιακού με την Φράιμπουργκ και είχε κλείσει τα μάτια σε σκληρό χτύπημα στο πρόσωπο του Σαντιάγκο Εσε χωρίς να ειδοποιήσει τον ρέφερι του αγώνα, Λίνταουτ, να δώσει κόκκινη κάρτα.

Ο Αργεντινός μέσος του Ολυμπιακού από το «εγκληματικό» χτύπημα που είχε δεχτεί με τον αγκώνα του αντιπάλου του είχε υποστεί κάταγμα στη μύτη και οδηγηθεί στο νοσοκομείο, αφού είχε γίνει φυσικά αναγκαστική αλλαγή.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Σάλαϊ δεν τιμωρήθηκε όχι απλά με κόκκινη, αλλά ούτε καν με κίτρινη κάρτα ή παράβαση από τον Λίνταουτ, ο οποίος όμως δεν ενημερώθηκε από τον Ρούπερτι, που είναι αυτός που ορίστηκε ξανά σε ματς του Ολυμπιακού.

Δείτε τον τραυματισμό του Έσε:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ