Συστάσεις Ρεν στους φιλάθλους της: «Αποφύγετε τους οπαδούς της Γουέστ Χαμ στην Αθήνα»

Συστάσεις Ρεν στους φιλάθλους της: «Αποφύγετε τους οπαδούς της Γουέστ Χαμ στην Αθήνα»

Με ανακοίνωση της η Ρεν έκανε συστάσεις στους οπαδούς της που αναμένεται να ταξιδέψουν στην Αθήνα για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό (26/10).

Τα μέτρα ασφαλείας θα είναι αυξημένα στην Αθήνα την Πέμπτη (26/10) αφού αμφότεροι Ολυμπιακός και Παναθηναικός δίνουν εντός έδρας «μάχες» για τους ομίλους του Europa League.

Εκτός από τους Έλληνες φιλάθλους που θα παρακολουθήσουν από κοντά τους δύο αγώνες, ιδιαίτερη προσοχή εφίσταται και σε αυτούς των δύο φιλοξενούμενων, Ρεν και Γουέστ Χαμ.

Συγκεκριμένα η γαλλική ομάδα με ανακοίνωση της κάνει συστάσεις στους 250 οπαδούς της που θα βρεθούν στο «Απόστολος Νικολαΐδης» να αποφύγουν τους Άγγλους οπαδούς που θα βρεθούν στην Αθήνα την ίδια  μέρα για την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό (26/10-19:45).
«Συνιστάται να αποφύγετε τον περιβάλλοντα χώρο του Καλλιμάρμαρου (Παναθηναϊκό Στάδιο) όπου θα συγκεντρωθούν οι Άγγλοι οπαδοί της Γουέστ Χαμ. Η ομάδα τους αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό την ίδια μέρα», αναφέρει χαρακτηριστικά η Ρεν.

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός: Με 1600 οπαδούς στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» η Γουέστ Χαμ

Ο Παναθηναϊκός μετά από 2 αγωνιστικές-είναι πρώτος στον 6ο όμιλο του Europa League, ένα βαθμό μπροστά από Βιγιαρεάλ και Ρεν, ενώ τελευταία είναι η Μακάμπι Χάιφα με ένα βαθμό.

Η Ρεν είναι 9η στην Ligue 1 με 11 βαθμούς (2 νίκες- 5 ισοπαλίες- 2 ήττες) και 15-12 τα γκολ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ