Προπονήθηκε στο «Βελοντρόμ» η ΑΕΚ υπό το βλέμμα του Θωμά Μαύρου (pics & vid)

Προπονήθηκε στο «Βελοντρόμ» η ΑΕΚ υπό το βλέμμα του Θωμά Μαύρου (pics & vid)

Η ΑΕΚ πραγματοποίησε την τελευταία της προπόνηση το βράδυ της Τετάρτης, πριν το μεγάλο ματς με τη Μαρσέιγ.

Με προπόνηση στο «Βελοντρόμ» ολοκλήρωσε η ΑΕΚ την προετοιμασία της για το μεγάλο παιχνίδι με τη Μαρσέιγ (26/10, 19:45) για την τρίτη αγωνιστική των ομίλων του Europa League. Ο Ματίας Αλμέιδα ως γνωστόν δεν έχει στη διάθεσή του τους Γκαρσία, Γκατσίνοβιτς, Αραούχο και Πιζάρο, αλλά όπως τόνισε στη συνέντευξη Τύπου έχει εμπιστοσύνη σε όσους είναι διαθέσιμοι.

Οι «κιτρινόμαυροι» θα έχουν μαζί τους και πάνω από 4.000 οπαδούς τους στις κερκίδες του γηπέδου όπου η ατμόσφαιρα αναμένεται να είναι εντυπωσιακή. Η ΑΕΚ θέλει ένα θετικό αποτέλεσμα για να αυξήσει ακόμη περισσότερο τις πιθανότητές της για πρόκριση από τον όμιλο όπου μετά τις δύο πρώτες αγωνιστικές έχει μαζέψει τέσσερις βαθμούς.

Διαβάστε επίσης: Χαμός στην Euroleague – «Ομάδες προσπάθησαν να αποκλείσουν την Μακάμπι» – Η στάση Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού

Στην αποστολή που έχει ταξιδέψει για τη Μασσαλία βρίσκεται και αιώνιος πρεσβευτής της ΑΕΚ, Θωμάς Μαύρος, ο οποίος παρακολούθησε μάλιστα και την προπόνηση. Η παρουσία του είναι πολύ σημαντική για τους «κιτρινόμαυρους» καθώς τους δίνει έξτρα ώθηση αλλά και έμπνευση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ