«Μάχη» με τη Γουέστ Χαμ για τον Ολυμπιακό, δύσκολη αποστολή κόντρα στη Ρεν ο Παναθηναϊκός, δοκιμάζεται στο «Βελοντρόμ» η ΑΕΚ

«Μάχη» με τη Γουέστ Χαμ για τον Ολυμπιακό, δύσκολη αποστολή κόντρα στη Ρεν ο Παναθηναϊκός, δοκιμάζεται στο «Βελοντρόμ» η ΑΕΚ

Οι τρεις ελληνικές ομάδες του Europa League, Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός και ΑΕΚ αντιμετωπίζουν Γουέστ Χαμ, Ρεν και Μαρσέιγ αντίστοιχα με στόχο τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα.

Ο Ολυμπιακός άφησε πίσω το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και από τη Δευτέρα έχει εστιάσει στον αγώνα της Πέμπτης (26/10, 19:45) με τη Γουέστ Χαμ στο «Γ. Καραϊσκάκης», για την 3η αγωνιστική στον Α΄ όμιλο του Europa League.

Απέναντι στην κάτοχο του Conference League οι «ερυθρόλευκοι» θα πρέπει να πλησιάσουν το τέλειο σε απόδοση για να πάρουν αποτέλεσμα, στον πιο δύσκολο εφετινό αγώνα τους έως τώρα, σύμφωνα με τα λόγια του προπονητή τους, Ντιέγκο Μαρτίνεθ.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί σε μια κατάμεστη έδρα, με την ΠΑΕ να ανακοινώνει το βράδυ της Τετάρτης sold out. Σε αγωνιστικό επίπεδο μια σίγουρη αλλαγή θα είναι στο κέντρο της άμυνας, αφού ο Ντόη αποβλήθηκε εναντίον της Μπάτσκα Τόπολα και δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής.

Οι προβλέψεις θέλουν τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ να τοποθετεί τον Πορόσο στο πλάι του Ρέτσου, ενώ για το αριστερό άκρο της άμυνας ο Ορτέγκα έχει προβάδισμα έναντι του Κίνι.

Διαιτητής της συνάντησης έχει οριστεί από την UEFA ο Λετονός Άντρις Τρεϊμάνις. Στον άλλο αγώνα του ομίλου η Μπάτσκα Τόπολα θα υποδεχθεί στη Σερβία τη Φράιμπουργκ (19:45).

Για το βήμα πιο κοντά στην πρόκριση ο Παναθηναϊκός

O Παναθηναϊκός με τη σειρά του υποδέχεται τη Ρεν στο «Απόστολος Νικολαΐδης» και θέλει να κάνει το μεγάλο βήμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa League.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς θα έχει στη διάθεσή του και τον Τιν Γεντβάι ο οποίος προπονήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης (25/10) σε φουλ ένταση ξεπερνώντας τις ενοχλήσεις στο δικέφαλο μηριαίο μυ. Αυτή όπως όλα δείχνουν, θα είναι και η μοναδική αλλαγή στην ενδεκάδα των «πράσινων» σε σχέση με το ντέρμπι κόντρα στον Ολυμπιακό, με τον Ρουμπέν Πέρεθ να μένει εκτός και τον Γουίλιαν Αράο να επιστρέφει στον άξονα της μεσαίας γραμμής.

Από εκεί και πέρα, προβάδισμα για τις υπόλοιπες θέσεις έχουν οι Μπρινιόλι, Βαγιαννίδης, Σένκεφελντ, Μλαντένοβιτς, Τσέριν, Παλάσιος, Τζούριτσιτς, Μπερνάρ και Ιωαννίδης. Θέση στο βασικό σχήμα διεκδικεί και ο Τόνι Βιλένα, λόγω της εμπειρίας του από τέτοιου είδους αγώνες.

Διαιτητής του αγώνα ορίστηκε ο Πορτογάλος Ζοάο Πινέιρο, με βοηθούς τους συμπατριώτες του Λουσιάνο Μάγια και Λουσιάνο Κάμπος. Τέταρτος διαιτητής θα είναι ο Φάμπιο Βερίσιμο, ενώ στο VAR ορίστηκαν οι Πορτογάλοι Λουίς Γκοντίνιο (VAR) και Αντρέ Ναρκίσο (AVAR).

Για το καλύτερο κόντρα στη Μαρσέιγ η ΑΕΚ

Τέλος, η ΑΕΚ φιλοξενείται από τη Μαρσέιγ σε ένα παιχνίδι όπου η Ένωση θα κυνηγήσει ό,τι καλύτερο μπορεί για να έχει και εκείνη αυξημένες πιθανότητες πρόκρισης στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Οι Κιτρινόμαυροι ταξίδεψαν με σημαντικές απουσίες στη Γαλλία. Και τι μ΄αυτό; Η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα έχει συνηθίσει την εφετινή σεζόν να «παλεύει» σε κάθε ματς και με τους τραυματισμούς και είναι βέβαιο ότι ο Αργεντινός προπονητής κάτι θα σκεφτεί για να καλύψει τα κενά των Γκαρσία, Γκατσίνοβιτς και Αραούχο.

Άρχοντας του αγώνα θα είναι ο Ντανιέλ Στεφάνσκι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ