Αλμέιδα: «Προσπαθώ και ψάχνω να βρω τι έγινε με τις αποφάσεις του διαιτητή»

Αλμέιδα: «Προσπαθώ και ψάχνω να βρω τι έγινε με τις αποφάσεις του διαιτητή»

Ο Ματίας Αλμέιδα εξέφρασε την απορία του για τις αποφάσεις των διαιτητών στο ματς με τη Μαρσέιγ ενώ στήριξε τον Στάνκοβιτς.

Την απορία του για τις αποφάσεις διαιτητή και VAR εξέφρασε ο Ματίας Αλμέιδα στη συνέντευξη Τύπου μετά την ήττα της ΑΕΚ από τη Μαρσέιγ ενώ στήριξε τον Στάνκοβιτς για το λάθος του.

Διαβάστε επίσης: Μαρτίνεθ: «Κάναμε το τέλειο παιχνίδι, έζησα μια μεγάλη βραδιά με τον Ολυμπιακό»

Όσα είπε ο Αλμέιδα:

Για το πρώτο γκολ της Μαρσέιγ και το φάουλ που δεν δόθηκε στον Βίντα και το δεύτερο πέναλτι της Μαρσέιγ;

«Κι εγώ προσπαθώ και ψάχνω να βρω τι έγινε. Από την άλλη διαχωρίζω το παιχνίδι. Σίγουρα αυτά τα πράγματα μπορεί να τροποποιούν το παιχνίδι. Δεν μπορώ να μείνω μόνο σε αυτό. Κρατάω τα πρώτα 5-6 λεπτά του δευτέρου ημιχρόνου και έπειτα το πρώτο ημίχρονο είδαμε ένα αγώνα του Europa League με τον αντίπαλο να κάνει κάποιες φάσεις. έπειτα μετά το πρώτο πέναλτι εκεί άλλαξαν όλα. Μετά το πρώτο ήρθε και το δεύτερο πέναλτι όπου τελειώνει το σενάριο αν μπορεί να αλλάξει κάτι στο παιχνίδι. Πρέπει να συνεχίσουμε. Συγχαίρω τον αντίπαλο. Αν έκανε κάποιο λάθος ο διαιτητής πλέον είναι αργά».

Τι είπε στους παίκτες του στα αποδυτήρια μετά το τέλος του αγώνα;

«Προσπαθώ πάντα να πάρω τον απαιτούμενο χρόνο για να βρω τις κατάλληλες λέξεις για να πω αυτό που αισθάνομαι. Στους παίκτες δείχνω πάντα εμπιστοσύνη, κυρίως όταν κάνουν λάθος. Είμαστε μία ομάδα. Οπότε όταν τα πράγματα πηγαίνουν καλά είμαστε χαρούμενοι. Όταν δεν πάνε καλά κοιτάμε τα λάθη μας, στηρίζουμε και κοιτάμε μπροστά. Είμαστε μέσα στη διοργάνωση. Έχουμε τρία παιχνίδια. Με 11 εναντίον 11 παίκτες νομίζω θα βλέπαμε ένα διαφορετικό παιχνίδι».

Ένα σχόλιο για τον Στάνκοβιτς, το λάθος του απόψε και το πόσο καθοριστικός ήταν γενικά στα παιχνίδια ως τώρα με τις επεμβάσεις του;

«Πιστεύω ότι τόσο ο ίδιος όσο και εμείς ξέρουμε το λάθος. Όταν ένας τερματοφύλακας κάνει λάθος συνήθως το πληρώνει, αλλά δεν αλλάζει κάτι στον τρόπο που σκέφτομαι. Στην τελική όλοι κάνουμε λάθη. Ξέρει ότι έκανε λάθος. Όλοι το ξέρουμε. Απ’ αυτό το λάθος θα μάθει. Μπορεί απ’ αυτό το λάθος το ματς να άλλαξε, όμως στα προηγούμενα παιχνίδια έβγαλε σουτ που πήγαιναν στα δίχτυα. Τώρα πρέπει να του δείξουμε εμπιστοσύνη».

Για το ματς με τον ΠΑΟΚ που έρχεται κι αν μπορεί να επηρεάσει ψυχολογικά και σωματικά τους παίκτες ο αγώνας με τη Μαρσέιγ;

«Εγώ μπαίνω στη θέση των παικτών και θα ήθελα να παίξω… αύριο με τον ΠΑΟΚ. Αυτή τη σκέψη πρέπει να έχουμε και να διαχωρίζουμε τις διοργανώσεις. Χάσαμε απόψε από έναν μεγάλο αντίπαλο, λόγω περίεργων καταστάσεων, αλλά ηττηθήκαμε και γι’ αυτό δίνω συγχαρητήρια στον αντίπαλο. Τη Δευτέρα παίζουμε ένα μεγάλο παιχνίδι κόντρα σε μία ομάδα που παίζει πολύ καλό ποδόσφαιρο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ