Προετοιμασία στην Κύπρο υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας η Μακάμπι Χάιφα

Προετοιμασία στην Κύπρο υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας η Μακάμπι Χάιφα

Στην Κύπρο θα βρίσκεται η Μακάμπι Χάιφα από αύριο, προκειμένου να κάνει μια μίνι προετοιμασία, ενόψει του αγώνα με τη Βιγιαρεάλ (9/11) για το Europa League.

Μίνι προετοιμασία θα κάνει η Μακάμπι Χάιφα στην Κύπρο, με τα μέτρα ασφαλείας να είναι πολύ αυστηρά, ενόψει του αγώνα με τη Βιγιαρεάλ (9/11) για το Europa League. Οι παίκτες της αντιπάλου του Παναθηναϊκού θα είναι περιορισμένοι και δεν θα επιτρέπεται να κυκλοφορήσουν μόνοι τους.

Το πρόγραμμα τους θα περιλαμβάνει μόνο προπονήσεις και επιστροφή στο ξενοδοχείο, κάτι που δεν αποκλείεται να επηρεάσει τους πάντες στο στρατόπεδο της Μακάμπι.

Διαβάστε επίσης: Έγραψε ιστορία ο Τσιτσιπάς: 300 νίκες, 50+ για τέταρτη σεζόν και 15ος ημιτελικός Masters (vids)

Η Κυπριακή κυβέρνηση, αν και δέχτηκε να φιλοξενήσει την αποστολή της Μακάμπι Χάιφα, μείωσε τις ημέρες της σε μόλις δυο και τους απαγόρευσε να υπάρξουν οπαδοί τους στο γήπεδο.

Μετρά ασφαλείας θα υπάρχουν και στο ξενοδοχείο με 24ωρη ασφάλεια, στους χώρους του.

Θυμίζουμε πως, η αναμέτρηση για την 4η αγωνιστική του ομίλου του Παναθηναϊκού, έχει οριστεί για τις 9 Νοεμβρίου και με ώρα έναρξης τις 19:45. Παράλληλα, για λόγους ασφαλείας, στο γήπεδο δεν θα δώσουν το «παρών» φίλαθλοι των δύο ομάδων.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ