Ευχάριστα νέα για Αλμέιδα ενόψει Μαρσέιγ

Ευχάριστα νέα για Αλμέιδα ενόψει Μαρσέιγ

Ευχάριστα νέα για τον Ματίας Αλμέιδα, ενόψει της αναμέτρησης της τέταρτης αγωνιστικής του Europa league, με την Μαρσέιγ.

Ευχάριστα νέα για τον Ματίας Αλμέιδα, ενόψει της αναμέτρησης με την Μαρσέιγ, για την τέταρτη αγωνιστική των ομίλων του Europa League.

Η ΑΕΚ άφησε πίσω της την ισοπαλία με την Κηφισιά (1-1) και την Κυριακή (5/11) ξεκίνησε την προετοιμασία για τον αγώνα της Πέμπτης με τη Μαρσέιγ (9/11, 22:00) για την τέταρτη αγωνιστική του Europa League.

Διαβάστε επίσης: Ο ξέφρενος χορός του Μαρσέλο στα αποδυτήρια του Μαρακανά μετά την κατάκτηση του Copa Libertadores (vid)

Ο Σέρχιο Αραούχο επέστρεψε την Κυριακή στις προπονήσεις της Ένωσης, ακολουθώντας κανονικά το πρόγραμμα των υπόλοιπων παικτών ενόψει τη ευρωπαϊκής αναμετρησης στην OPAP Arena. ο αρχηγός των «κιτρινόμαυρων», είχε τραυματιστεί στο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης και είχε μείνει εκτός με Μαρσέιγ, ΠΑΟΚ και Κηφισιά.

Την ίδια ώρα, ο Αργεντινός τεχνικός, είδε τον Ρόκσον Γεμπόα, να προπονείται επίσης κανονικά. Σε ό, τι αφορά τον νεαρό Γκανέζο αμυντικό, στις αρχές Σεπτέμβρη είχε υποστεί κάταγμα στο πέμπτο μετατάρσιο του δεξιού του ποδιού. Πλέον, προπονείται κανονικά και αναμένεται και εκείνος να τεθεί στα πλάνα του προπονητή του.

Από εκεί και πέρα, δεν προέκυψε κάποιο αγωνιστικό πρόβλημα από το παιχνίδι στην Καισαριανή.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ