Μπενραχμά: «Πρέπει να ξεχάσουμε το προηγούμενο ματς, οι οπαδοί μας είναι ο 12ος παίκτης μας»

Μπενραχμά: «Πρέπει να ξεχάσουμε το προηγούμενο ματς, οι οπαδοί μας είναι ο 12ος παίκτης μας»

Ο Σαΐντ Μπενραχμά μίλησε στη συνέντευξη Τύπου για το προηγούμενο ματς μεταξύ Ολυμπιακού και Γουέστ Χαμ και στάθηκε στην κακή εικόνα που παρουσίασε η ομάδα του.

Ο Σαΐντ Μπεναχμά παρέδωσε συνέντευξη Τύπου μία ημέρα πριν το παιχνίδι της Γουέστ Χαμ και το Ολυμπιακού (9/11, 22:00) για την 4η αγωνιστική του Europa League και τόνισε την κακή εικόνα που παρουσίασε η ομάδα του στο πρώτο ματς που θα πρέπει να ξεχαστεί.

Μεταξύ άλλων μίλησε και για τη στήριξη που θα έχουν τα «σφυριά» από τους οπαδούς τους που θεωρούνται ο 12ος παίκτης.

Διαβάστε επίσης: Οι Κινγκς έστειλαν τον Πετρούσεφ στη G-League και στο μεγάλο παζάρι της… Euroleague (vids)

Αναλυτικά όσα είπε: 

«Στο προηγούμενο παιχνίδι, δεν παίξαμε όπως έπρεπε. Δεν παίξαμε το παιχνίδι που συνήθως μπορούμε να παίξουμε και μπορούμε να τα πάμε καλύτερα. Πρέπει να ξεχάσουμε εκείνο το ματς και να συγκεντρωθούμε σε αυτό. Ξέρουμε ότι μερικές φορές αυτά τα παιχνίδι είναι σκληρά και η εικόνα μας στον προηγούμενο αγώνα δεν ήταν καλή. Αλλά πρέπει να έχουμε πίστη στις ικανότητές μας και να είμαστε αισιόδοξοι για το εντός έδρας ματς.

Νομίζω είμαστε έτοιμοι για την Πέμπτη. Πρέπει να βελτιώσουμε ό, τι κάναμε λάθος στον προηγούμενο αγώνα. Πρέπει να συνεχίσουμε να κάνουμε αυτό που κάναμε στην Ευρώπη τα τελευταία δύο ή τρία χρόνια για να επιστρέψουμε πιο δυνατοί. Πρέπει να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι. Πιστεύω ότι μπορούμε να το καταφέρουμε.

Πρέπει μόνο να φέρουμε θετική ενέργεια και νομίζω ότι θα την έχουμε, αφού παίζουμε στο γήπεδό μας μπροστά στους οπαδούς μας. Πρέπει να κοιτάξουμε το παιχνίδι στην Ελλάδα και να πούμε ότι δεν ήταν και το καλύτερό μας και πλέον μπορούμε να μπούμε στον ίσιο δρόμο.

Οι οπαδοί μας είναι σίγουρα ο 12ος παίκτης μας. Όταν έρχεσαι στο γήπεδο, βλέπεις πόσο μεγάλο είναι και πόσο παθιασμένοι είναι οι οπαδοί μας. Για τους φιλοξενούμενους είναι κάτι που πρέπει να αποδεχτούν. Μπορώ να θυμηθώ τον αγώνα απέναντι στη Σεβίλλη για τη φάση των «16». Ο θόρυβος εκείνη την ημέρα ήταν τρομερός. Το ίδιο συνέβαινε σε όλα τα ευρωπαϊκά παιχνίδι που έχουμε παίξει.

Όταν αυτοί οι οπαδοί μας δίνουν στήριξη και θετική ενέργεια, μας δίνει κίνητρο να είμαστε καλύτεροι, αλλά και περισσότερη ενέργεια. Μας βοηθάνε, δίνοντάς μας τη δύναμη που χρειαζόμαστε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ